Juhlat ja tapahtumat Nordcenterin kartanomiljöössä


Nordcenterissä, Åminnen kartanolla, on pitkät perinteet juhlien järjestämisestä. Voit varata tilamme erikokoisiin tilaisuuksiin aina perheen kesäjuhlista valmistujaisjuhliin, hääjuhliin sekä yritystapahtumiin. Kokonaisuus tarjoaa arvokkaan ympäristön vaativampaankin makuun. Räätälöimme juhlat ja tapahtumat juuri tarpeidenne ja toiveidenne mukaan!

120-paikkaisessa ravintolassa on pääsalin lisäksi iso kabinetti ja lobby-baari. Kartanon yläkerrassa on erikokoisia kabinetteja ja kokoustiloja. Jopa 200-paikkaiselta terassilta avautuu Raaseporin kaunein näkymä Pohjanpitäjän lahdelle.

Upea kartanomiljöö Pohjanlahden kupeessa soveltuu esimerkiksi täydellisesti hääjuhlalle tarjoten valokuvaajalle upeita kuvauskohteita. Hääjuhlien ja tapahtumien yhteydessä voit myös varata kodikasta B&B majoitusta. Kartanon huoneisto toimii mainiosti esimerkiksi hääsviittinä!

Tunnelmia hääjuhlasta, joka järjestettiin Nordcenterissä elokuussa. Onnea vielä hääparille! <3
Kuvat: Ian Granström

Hääpari ja lapset

Juhla porukka tanssii

Juhla porukka kartanon rapuilla

Missä:

Nordcenter Golf & Country Club sijaitsee Raaseporissa 80 km päässä Helsingistä ja 120 km päässä Turusta. Aivan Nordcenterin kupeessa sijaitsee perinteikkäät ruukkimiljööt Billnäs ja Fiskars.

Paikka:

Nordcenter on ainutlaatuinen Golf- & Country Club Länsi-Uudellamaalla, jonka kaksi 18-reikäistä Championship-luokan golfkenttää, Fream ja Benz, sekä alueen laajat kulttuuri- ja harrastusmahdollisuudet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän vapaa-ajan viettoon.

Ravintola:

Ravintola Åminnegård valittiin Suomen toiseksi parhaaksi golf-ravintolaksi tuoreen Golfliiton Players 1st asiakastutkimuksen mukaan. Raaseporin keittiömestariyhdistyksestä tuttu kansainvälisestikin palkittu Chef Kenneth Löfbergin periaatteena on valmistaa konstailemattomia, hyvänmakuisia, tuoreista raaka-aineista koottuja aterioita, niin kansainvälisiä ja paikallisia makuvivahteita seuraten. Ravintolassa on paikkoja 120 henkilölle. Terassilla on paikkoja 200 henkilölle.

Majoitus:

Åminnen kartanon vanha maitotalo toimii nykyään viihtyisänä aamiaismajoituksena. Kartanon sviitti, huone nr 18, sijaitsee kartanon alakerrassa. Sviitissä on kaksi makuuhuonetta, oleskelutila ja sauna.

Tiedustelut ja varaukset:

019 276 6850 tai mats.gronblom@nordcenter.com

 

KUNTOSALI JA BILJARDI suljettu 1.-28.4.2021 Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)