Ossi Mikkola lähtee hyvistä asetelmista Nordcenterin kilpailun päätöspäivään


Nurmijärven Golfklubin Ossi Mikkola onnistui erinomaisesti Audi Finnish PGA Golf Tourin Nordcenterin osakilpailun toisella kierroksella. 68 (-4) lyönnin kierroksen pelannut Mikkola nousi huippukierroksensa turvin kolmen lyönnin johtoon ennen päätöpäivää. Yhteistuloksessa -3 oleva Mikkola saa sunnuntaina peliseurakseen Sami Välimäen (par) ja Lauri Ruuskan (+1), jotka varmasti janoavat Mikkolan päänahkaa.

Hyviä avauksia kahtena ensimmäisenä päivänä lyönyt Mikkola antoi kiitosta omasta hyvästä pelistään myös kahden ensimmäisen kierroksen pelikavereilleen.

”Meillä oli todella hyvä ryhmä Casperin (Simberg) ja Laurin (Ruuska) kanssa. Kun pelikaveritkin pelaavat hyvin, niin se auttaa omaakin peliä”, Mikkola kiitteli.

Perjantaina Nordcenterissä pelattiin hyytävässä viimassa, mutta lauantaina oli jo hieman lämpimämpi ilma.

”Tänään oli jo ihan inhimillinen keli verrattuna siihen eiliseen. Nyt pystyi vetämään ilman takkiakin”, Mikkola huokaili tyytyväisenä.

Miesten kilpailun kahden kierroksen jälkeinen cut-raja oli +13. 40 parasta pelaajaa jatkaa pelejään vielä sunnuntaina.

Naisten kilpailun kärkeen noussut Karelia Golfin Emilia Tukiainen (+6) ja toiseksi kivunnut Aura Golfin Elina Saksa (+7) pelasivat lauantaina identtiset kierrokset: molemmat tekivät 72 lyönnin kierroksellaan 12 parin lisäksi 3 birdieä ja 3 bogeya.
Koski-Golfin Krista Junkkari jakaa Saksan kanssa kilpailun toista sijaa.

Tukiainen kertoi kierroksensa jälkeen, että lyönti oli hyvällä mallilla jo perjantaina, ja sitä kautta hänellä oli hyvä tunne omasta tekemisestä ennen lauantain kierrosta.

”Oli hyvä fiilis lähteä pelaamaan, ja tänään löin myös rohkeampia lähestymislyöntejä kuin eilen. Lopun pienet möhlimiset jäivät hieman harmittamaan, mutta niille ei enää voi mitään”, Tukiainen sanoi.

Naisissa cut-raja oli +23. Päätöskierroksella nähdään 15 naista.

Linkki tuloksiin: http://finnishtour.fi/kilpailut/?language=1035#/competition/1802717/results/1877819

 

Juha Hakulinen

Audi Finnish PGA Golf Tourin tiedottaja

             

Ossi Mikkola                                                                    Emilia Tukiainen

KUNTOSALI JA BILJARDI suljettu 1.-28.4.2021 Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)