Season Golf ja Nordcenter yhteistyöhön


Season Golf ja Nordcenter ovat solmineet yhteistyösopimuksen.
Sopimus mahdollistaa Season Golf Academyn (SGA) valmennettavien harjoittelun yhdessä Suomen johtavista golfkeskuksissa, jossa on erinomaiset harjoittelualueet ja kaksi erityyppistä kenttää kilpapelaajien pelitaitojen kehittämiseen.

Osana yhteistyötä Season Golf myös järjestää kilpailun Nordcenterin osakkaille ja jäsenille.
-Meillä on jo usean vuoden ajan ollut yhteistyösopimus Lohjalla sijaitsevan St. Laurencen Golfin kanssa, jossa on Nordcenterin tavoin erittäin hyvät harjoittelualueet ja kaksi hienoa kenttää. Olen iloinen, että Season Golf Academyn valmennettaville avautuu nyt tehdyn yhteistyösopimuksen myötä mahdollisuus harjoitella ja pelata toisessa korkealuokkaisessa golfkeskuksessa, Season Golfin toimitusjohtaja Sanna Kujansuu toteaa.
-Hienoa päästä tekemään yhteistyötä Season Golfin kanssa. Uskon, että pystymme tarjoamaan huippuolosuhteet myös kilpapelaajien harjoittelulle. Yhteistyö profiloi entisestään Fream -kenttää kilpapelaajien areenana. Toivottavasti olosuhteiden kautta saadaan lisäarvoa Season Golfin laadukkaalle valmennustoiminnalle Nordcenterin toimitusjohtaja Antti Ahti kertoo.
Nordcenterin päävalmentaja Pro Riku Soravuo jatkaa entiseen tapaan toimintaansa jäsenten opetuksessa ja valmennuksessa. Myös alkeisopetus sekä yritystapahtumat kuuluvat Soravuon vastuualueeseen.

Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)