Uusi toimitusjohtaja valittu


Oy Nordgolf Ab:n toimitusjohtajaksi on valittu Antti Ahti. Hän aloittaa tehtävässä vuoden 2019 alussa. Nordcenteriin 40–vuotias Antti siirtyy Naantalista Aurinko Golf Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut vuodesta 2007. Koulutukseltaan Antti on diplomi-insinööri.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään arvostettua golfyhteisöä. Nordcenterissä on tehty hyvää työtä kenttien ja palveluiden eteen. Puitteet ovat loistavat golftoiminnalle. Innolla lähden viemään eteenpäin Country Clubin toimintaa sekä kehittämään alueen kokonaispalvelutarjontaa.

– Olen erittäin iloinen saadessani toivottaa Antin tervetulleeksi Nordcenteriin. Antilla on vankkaa näyttöä juuri sellaisen palveluliiketoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja johtamisesta, jota Nordcenterin päivitetyn strategian toteuttamisessa tarvitaan. Samalla haluan kiittää Olli E. Juvosta, jonka ansiokas toiminta interim johtajana nosti Nordcenterin tiimihengen uudelle tasolle. Tästä on meidän Antin kanssa hyvä jatkaa, sanoo Jukka Paasivaara, Oy Nordgolf Ab:n hallituksen puheenjohtaja.

Antti Ahti

 

Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)