Järjestä yritystapahtumasi Nordcenterin upeissa maisemissa | Nordcenter


 

 

Järjestä yritystapahtumasi Nordcenterin upeissa maisemissa

Nauti kokoustapahtumasi yhteydessä golfista, hyvästä ruuasta ja muista alueella tarjolla olevista harrasteista ja palveluista.

Nordcenter on golf- ja vapaa-ajankeskus Raaseporissa, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä Hangon suuntaan. Nordcenterissä on kaksi 18-reikäistä championship-luokan golfkenttää, Fream ja Benz. Ne ovat sekä pelillisesti että maisemallisesti toisistaan poikkeavia, mutta tarjoavat molemmat kaikentasoisille golfaajille ainutlaatuisia haasteita ja elämyksiä.

Golfkenttien lisäksi Nordcenterissä on pienvenesatama, kaksi tenniskenttää, kaksi padel-kenttää ja lähes sata vapaa-ajan asuntoa. Nordcenter on ainutlaatuinen yhdistelmä palvelua, laatua ja viihtymistä kauniissa miljöössä.

Nordcenter tarjoaa upeat puitteet golf- ja/tai kokoustapahtuman järjestämiseen merellisissä maisemissa. Golfin lisäksi pakettiin voi kuulua monenlaista oheisohjelmaa golfopetuksesta tenniksen tai padelin pelaamiseen.

Hyvä ruoka ja juoma kuuluvat oleellisena osana yhdessäoloon. Kartanon ravintola ÅminneGårdissa nautit herkullisesta ruuasta ihastuttavissa maisemissa.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme teille juuri teidän toivomuksienne mukaisen paketin!


Pyydä tarjous