Kentänhoito viikolla 25 | Nordcenter

Toukokuussa Fream kentällä lähdöt 10 tiiltä 

 Siirtosääntö voimassa.

 

Kentänhoito viikolla 25

Viikonloppuna Nordcenteriin iskenyt ukonilma aiheutti kastelujärjestelmien rikkoutumisen molemmilla kentillä. Vikoja korjataan jatkuvasti, mutta ongelmat ovat laajat. Kastelemme käsin kenttien eri alueita joten kastelu pyörii myös päivisin. Yhdistettynä helteisiin tuho voi aiheuttaa erikoisjärjestelyjä jossain määrin myös esim. leikkuiden osalta.

Freamin lyöntipaikkoja holkki-ilmastetaan kylvetään ja dressataan viikon aikana. Toimenpiteellä poistetaan ylimääräistä kuitua pinnasta, tavoitteena paremmin läpäisevä, jämäkkä pelipinta.

Tiistaina Benzin viheriöt vesi-ilmastettiin. Urakoitsijan laitteella vettä ja ravinteita työnnetään vesisuihkun avulla n. 25 cm syvyyteen saakka. Toimenpiteen tarkoitus on saada ilmatilaa ja läpäisevyyttä viheriöiden syvempiin kerroksiin johon ei omalla kalustolla päästä. Freamin viheriöillä tehdään sama toimenpide

torstaina klo. 0500 alkaen. Työ etenee pelijärjestyksessä joten aikaisimmat pelaajat voivat joutua ohittamaan ilmastusryhmän.

viheriöt leikataan ja jyrätään ilmastuksen jälkeen.

Nyt toivotaan sateita (öisin) ilman ukkosta, mutta nautitaan toki muuten kauniista kesästä!

PS. Useimmat meistä korjaavat alastulojälkensä viheriöillä sekä haravoivat bunkkerivierailusta syntyneet jäljet, mutta eivät valitettavasti kaikki. Kuvassa Benz 12 viheriöbunkkeri tiistai iltana..... Yritetään yhdessä parantaa tilannetta

Kiitos!