Kotisivut tiedote | Nordcenter

Huom! Freamin avaus siirtyy viikolla eteenpäin sääolosuhteista johtuen
(uusi suunniteltu avauspäivä perjantai 26.4. (säävarauksella)

 

Nordcenterin kotisivut - rekisteröidy saadaksesi etusi käyttöösi!

WiseNetworkin ohjelmistolla toteutettuja kotisivujamme on tälle kaudelle täydennetty uusilla verkkokauppatuotteilla, useilla eri ajanvarauspalveluilla mukaan lukien snooker ja majoitus sekä useilla sähköisillä yhteydenottolomakkeilla sujuvamman palvelun takaamiseksi.

Jäsenille ja osakkaille kotisivut tarjoavat sekä selkeitä etuja että pelkästään näille ryhmille tarkoitettuja artikkeleita. Jotta saat etusi käyttöösi, sinun tulee rekisteröityä. Tee se käyttämällä tätä linkkiä ja kirjaudu sen jälkeen sivuillemme.​​​​​​​

WiseGolf sovellus

WiseNetworkin julkistama mobiileille suunnattu WiseGolf sovellus on nyt ladattavissa Applen Storesta ja Google Playsta. Sovellus tuo mukanaan ominaisuuksia mm. tennis-, padel ja snooker-vuorojen varaamiseen, ajankohtaisartikkeleiden lukemiseen sekä omia yhteystietojesi ylläpitoon.

Ladattuasi WiseGolfin sovelluskirjastosta, kirjaudu sovellukseen sillä käyttäjätunnuksella, jolla olet rekisteröitynyt Nordcenterin kotisivuille.

Vaikka Nordcenterin lähtöajat eivät ole varattavissa vielä tällä kaudella WiseGolf sovelluksella, voit käyttää sitä yllä mainittujen toimintojen lisäksi muiden WiseGolf-kenttien lähtöaikojen varauksiin. WiseGolfia käyttäviä kenttiä on Suomessa jo 30. WiseGolf sovellus tulee korvaamaan nykyisen käytössä olevan NexGolfin ensi kaudella.