Majoitustarjontaan lisäystä | Nordcenter

Huom! Freamin avaus siirtyy viikolla eteenpäin sääolosuhteista johtuen
(uusi suunniteltu avauspäivä perjantai 26.4. (säävarauksella)

 

Majoitustarjontaan lisäystä

Olemme saamassa lisäystä majoitustarjontaamme 2.8. alkaen. Tarjontaamme tulee rivitalon päätyhuoneisto 89m2 Golfstrandista. Huoneisto sijaitsee Nordcenterissä meren rannalla, Fream-kentän 2. väylän varrella, ja sopii neljälle hengelle, esimerkiksi perheelle tai kahdelle pariskunnalle. Asunnosta on huikean hienot ja avarat näkymät kartanolle, Fream-kentälle sekä merelle.

Huoneisto on kahdessa tasossa, alakerrassa on olohuone/keittiö, wc, takka ja kaksi katettua terassia. Toinen terassi avautuu kartanolle aamu- ja päiväaurinkoon, toinen merelle ilta-aurinkoon. Yläkerrassa on 2 makuuhuonetta, saunaosasto, wc, kylpyhuone ja 2 parveketta, joista toinen aamu- ja päiväaurinkoon, ja toinen merelle ilta-aurinkoon. Varusteluun kuuluu ilmalämpöpumppu, normaali keittiön varustus, kaasugrilli, astian- ja pyykinpesukone, silitysrauta ja hiustenkuivain. Taloyhtiön uimalaituri, pieni hiekkaranta ja uima-allas sijaitsevat aivan asunnon vieressä. Golfauto ja venepaikka on vuokrattavissa kauttamme erillisen hinnaston mukaan.


Lisätietoja asunnosta ja varaukset soittamalla toimistoon puh. 0600 390755 (0,76€/min+ppm) tai nordcenter@nordcenter.com , hinnaston löydät majoituspalveluidemme alta.