Majoitustarjontaan lisäystä | Nordcenter


 

 

Majoitustarjontaan lisäystä

Olemme saamassa lisäystä majoitustarjontaamme 2.8. alkaen. Tarjontaamme tulee rivitalon päätyhuoneisto 89m2 Golfstrandista. Huoneisto sijaitsee Nordcenterissä meren rannalla, Fream-kentän 2. väylän varrella, ja sopii neljälle hengelle, esimerkiksi perheelle tai kahdelle pariskunnalle. Asunnosta on huikean hienot ja avarat näkymät kartanolle, Fream-kentälle sekä merelle.

Huoneisto on kahdessa tasossa, alakerrassa on olohuone/keittiö, wc, takka ja kaksi katettua terassia. Toinen terassi avautuu kartanolle aamu- ja päiväaurinkoon, toinen merelle ilta-aurinkoon. Yläkerrassa on 2 makuuhuonetta, saunaosasto, wc, kylpyhuone ja 2 parveketta, joista toinen aamu- ja päiväaurinkoon, ja toinen merelle ilta-aurinkoon. Varusteluun kuuluu ilmalämpöpumppu, normaali keittiön varustus, kaasugrilli, astian- ja pyykinpesukone, silitysrauta ja hiustenkuivain. Taloyhtiön uimalaituri, pieni hiekkaranta ja uima-allas sijaitsevat aivan asunnon vieressä. Golfauto ja venepaikka on vuokrattavissa kauttamme erillisen hinnaston mukaan.


Lisätietoja asunnosta ja varaukset soittamalla toimistoon puh. 0600 390755 (0,76€/min+ppm) tai nordcenter@nordcenter.com , hinnaston löydät majoituspalveluidemme alta.