Members 31.7. kilpailutiedote | Nordcenter

Toukokuussa Fream kentällä lähdöt 10 tiiltä 

 Siirtosääntö voimassa.

 

Members 31.7. kilpailutiedote

Hei!

Huomenna 31.7. pelataan vuotuinen Members-kilpailu, ja tässä kilpailuun liittyen tiedotettavaa.
Muuttuneesta koronatilanteesta johtuen tänä vuonna ei järjestetä yhteistä ruokailua tai muuta ohjelmaa terassilla pelin jälkeen. Ruokailu tapahtuu kentällä pelin lomassa tarjoilupisteillä, ja samoin bändi soittaa kentällä, väylällä 17. Tarjoilupisteet ovat väylillä 5, 7 ja 15 risteymässä, väylän 17 jälkeen sekä kioskilla. Kilpailumaksuun kuuluu kaksi juomalippua, joilla saa alkoholillisen tai alkoholittoman juoman. Juomalipun saa halutessaan käyttää myös toastiin. Otathan käteistä mukaan, mikäli haluat ostaa virvokkeita, jotka eivät sisälly kilpailumaksuun, kentällä vain käteismaksu.


Suosittelemme huomioimaan koronatilanteen pitämällä turvavälit, huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja käyttämään maskia sisätiloissa.


Mikäli haluatte viettää iltaa terassilla kilpailun jälkeen, varaathan pöydän ja teet ruokatilaukset viimeistään lauantaina 31.7. kello 13 mennessä ravintolaan sähköpostitse ravintola@nordcenter.com tai puhelimitse 019 2766 890. Ravintola on avoinna kello 24 asti, ja keittiö sulkeutuu kello 22:00.


Teemana Black & White, eli suositellaan mustavalkoista pukeutumista peliin. Kilpailu-info lauantaina kello 12:30 rangella. Yhteistä palkintojenjakoa ei järjestetä, palkinnot saa noutaa vastaanotosta.


Toivotaan aurinkoista säätä, ja iloa sekä menestystä peliin!


-Naistoimikunta