Members pelattiin 23.7. | Nordcenter

Huom! Freamin suunniteltu avauspäivä lauantaina 27.4. (säävarauksella)

Members pelattiin 23.7. - tulokset

Members pelattiin lauantaina 23.7. teemana vintage!

Vaikka sää oli hieman pilvinen ja epävakaa, tunnelma oli katossa niin kentällä kuin ravintolan terassilla. Osallistujia oli tänä vuonna 150, ja kilpailumuotona oli kolmen hengen scramble. Kierrosta pelattiinkin lähes kuusi tuntia. Kentällä oli muutama herkuttelupiste, joissa oli tarjolla lihapullia ja Billnäs Chocolate Factoryn suklaamaistiaisia. Ennen kilpailun alkua tarjolla oli shampanjaa kilpailuinfon yhteydessä.

Viisi parasta joukkuetta palkittiin upein tuotepalkinnoin. Palkinnot sponsoroi Vili Custom Golf. Palkintoina tänä vuonna oli muun muassa usieta golfbägejä, reppuja ja palloja.

Kilpailu oli erittäin tiukkaa ja palkintosijat ratkesivat vain lyönnin erolla. Kilpailun voitti joukkue Roope Väisänen, Juha Väisänen ja Magnus Vikman. Voittajat kommentoivat huikeaa lyöntimääräänsä 56 seuraavasti: ”Ensimmäisellä väylällä tehtiin heti birdie, jonka jälkeen birdieitä alkoi vaan tulemaan. Kaikki avaukset suunniteltiin tarkasti ja jokaisella pelaajalla oli oma roolinsa pelissä.” Voittajajoukkue tekikin loppujen lopuksi yhteensä yhdeksän birdietä.

Toiselle sijalle vain yhden lyönnin suuremmalla tuloksella 57 lyöntiä sijoittuivat Ritva Mantila, Pasi Mantila ja Johannes Salmenkylä. Kolmanneksi sijoittui joukkue Leena Gyllenbögel, Tuomas Karhula ja Jonne Löytömäki tuloksella 58 lyöntiä.

Katso tästä kaikki tulokset.

Erikoiskilpailuiden voitot jakaantuivat seuraavasti:
Tarkin avaus väylä 4 Anna Kempe 3,55m
Lähimmäs lippua väylä 5 Tina Tillander 27cm
Lähimmäs lippua kahdella väylä 9 Soili Wallenius 93,5cm
Lähimmäs lippua väylä 14 Mikko Raunio 0cm

Väylällä 12 arvottiin palkinto kaikkien greenille avauksella päässeiden kesken. Palkinto osui Jonas Immoselle, ja hän voitti BMW:n käyttöönsä viikonlopuksi.
Kaikkien osallistujien kesken arvottiin Matrix golfmatkojen matka Belekiin. Matkaan sisältyy hotelli ja green feet kohteessa (ei lentoja). Onnekas voittaja oli Ville Sirén.

Kilpailussa päästiin todistamaan myös Hole in one. Mikko Raunio löi hole in one -lyönnin väylällä 14, jolla hän voitti lähimmäs lippua kilpailun. Kartanon terassilla olikin palkintojenjaon jälkeen shampanjatarjoilu. Onnittelut Mikolle! Mikkoa muistettiin myös erillisellä palkinnolla holarin kunniaksi.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!