Nordcenter tähyää huipulle Fream -kentän brändiuudistuksella ja rohkeammalla profiloitumisella | Nordcenter

 

 Siirtosääntö voimassa.

 

Nordcenter tähyää huipulle Fream-kentän brändiuudistuksella ja rohkeammalla profiloitumisella

​​​​​​​Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki laadukkaita golfkokemuksia arvostavat golfarit ottamaan mittaa Freamistä ​​​​​​​ja viettämään kokonaisvaltaista golfpäivää Nordcenteriin.

Nordcenterin kentät arvostettiin Suomen toiseksi (Fream) ja viidenneksi (Benz) parhaiksi sekä ravintola jo toistamiseen Suomen parhaaksi Golflehden helmikuussa julkaisemassa kenttärankingissa. Tähän ei Nordcenterissä kuitenkaan tyydytä, vaan tähtäin on korkeammalle.

Vuonna 1988 perustetun 36-reikäisen raaseporilaisen golfkeskuksen valttina on pitkään ollut kaksi toisistaan erottuvaa huippukenttää Åminneforsin merellisessä miljöössä ja haasteena toisaalta kenttien sijainti noin tunnin päässä pääkaupunkiseudulta.

Siksi Nordcenterissä päätettiin kesällä 2021 profiloitua selkeämmin Suomen golfkartalla brändäämällä kentistä tunnetumpi Fream erottuvammin ja panostamalla asiakaskokemukseen tarjoamalla uudenlaisia houkuttelevia konsepteja ja pelipaketteja.


Rima asetettu korkealle


Toimitusjohtaja Antti Ahdin mukaan Nordcenterillä riittää vielä kosolti petrattavaa monilla osa-alueilla. Nordcenterin yhdeksi tavoitteeksi Ahti paljastaa, että Fream olisi golfareiden mielestä Suomen paras kenttä - niin pelillisesti kuin kokonaiskokemuksena. Tällä haavaa Nordcenter on jo Suomen paras 36 reiän golfkeskus kenttärankingin mukaan.

“Freamin brändääminen lähti siitä, että meillä jakautui pelaaminen selkeästi niin, että Benz on leppoisuutensa ansiosta jäsenistön suosima kenttä ja kilpa-areenanakin tunnettu Fream enemmän vieraisiin vetoava kenttä merinäköaloineen ja pelillisine haasteineen. Siksi halusimme tuoda Freamiä enemmän esille brändäämällä sen meidän kruununjalokiveksi, joka vieraspelaajien pitää vähintään kerran kaudessa käydä haastamassa ja näin panostaa vahvemmin koko Nordcenterin markkinointiin“, toimitusjohtaja Ahti kommentoi.

Ahti paljastaa, että vertailukohtaa brändäykseen haettiin aina Atlantin toiselta puolelta asti, missä monesti isojen golfkeskuksien brändin ydin ja markkinointiviestintä on painotettu kentistä tunnetuimman ja haastavimman kilpakentän ympärille, kuten esimerkiksi New Yorkissa major-turnauksien areenana toimineen Bethpage Blackin tai North Carolinan Pinehurst No. 2:sen tapauksessa. Nordcenterin kumppanina projektissa toimi luova golftoimisto 2Up Golf Agency.

​​​​​​​“Nordcenterin Freamin brändäyksessä halusimme keskittyä kentän parhaiden puolien eli näyttävyyden ja haastavuuden sekä historiallisen ja uniikin miljöön alleviivaamiseen. Sen sijaan, että kutsuttaisiin itseä championship -tason kentäksi, kuten monet muut tai vain kehuttaisiin itseä, niin jatkossa Freamin markkinoinnissa painopiste on haastaa pelaajia selättämään Freamin heittämä haaste ja näin kokemaan joka vuosi ikimuistoisia golfpäiviä Åminneforsin ja Fiskarsin kulttuurihistoriallisella aarrealueella. Unohtumaton golfpäivä koostuu nimittäin usein muustakin kuin pelkästä golfista“, 2Up Golf Agencyn luova johtaja Jami Uuttu kertoo.


Vesi kielellä kauden kimppuun


Golfkeskuksen tulevaisuuteen oleellisesti vaikuttavat projektit ottavat usein aikaa. Toimitusjohtaja Ahti on tyytyväinen, että Freamin kenttäbrändäyksen projekti tehtiin ajan kanssa alkaen kesällä 2021 hyödyntäen kesää esimerkiksi brändivalokuvauksiin ja lanseeraamalla uusi brändäys uuden kauden kynnyksellä keväällä 2022.

“Nordcenterin markkinoinnin ja viestinnän tulevaisuuden suunta on nyt hyvin selkeä. Fream tulee olemaan lippulaivamme vieraiden houkutteluun ja myös panostuksemme vapaa-ajan asumisen lisäämiseen jatkuvat, tontit käyvät kaupaksi ja resorttimme vahvistuu pala palalta“, Ahti vakuuttaa.

Tarkkaa päivämäärää kummankaan kentän avaamisesta Ahti ei osaa vielä antaa vaikeasta talvesta ja kylmästä keväästä johtuen, mutta todennäköisesti golfkausi 2022 käynnistyy Nordcenterissä huhti-toukokuun vaihteessa, mistä tiedotetaan lähempänä tarkemmin.

“Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki laadukkaita golfkokemuksia arvostavat golfarit ottamaan mittaa Freamistä ja viettämään kokonaisvaltaista golfpäivää Nordcenteriin“, Ahti päättää.