Kentät suljettu tältä kaudelta.

  

Opetustoimintaan uusi kumppani

Alkavalle kaudelle on tehty sopimus opetus- ja valmennuspalveluiden tuottamisesta Minni&Roope Golf Schoolin kanssa.

Nordcenteriin saadaan kokenut ja tunnettu palveluntuottaja jäsenistön ja muiden asiakkaiden pelitason kehittämiseen. Päävastuu opettamisessa on PGA Pro Harri Murtosella. Minea Blomqvist osallistuu opetustoimintaan erilaisten tapahtumien kautta ja on muuten mukana toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä.

”Upeaa saada Harri ja Minni Nordcenteriin. Harrin vahva kokemus ja asiantuntemus opetustoiminnasta sekä Minnin innokkuus ja osaaminen opetuspalveluiden osalta vakuuttivat minut. Koen, että pystymme tarjoamaan jäsenistölle laadukkaan ja innovatiivisen opetustarjonnan alkavalle kaudelle. Tavoitteena on pitkäaikainen yhteistyö.” toteaa Antti Ahti.

MR Golf Schoolin terveiset:

Roope ja minä olemme lapsuudessa viettäneet monta kesäpäivää Nordcenterin kenttiä kiertäen ja miljööstä nauttien.
Molemmilla on paljon hienoja muistoja golfuran alkutaipaleelta Nordcenteristä. Ensin kierrettiin par3 kenttää, sitten taitojen karttuessa isoa kenttää.
Benzille mentiin tekemään tulosta ja tiputtamaan tasoitusta, kun taas Freamin haaste veti aina puoleensa ja siellä katsottiin missä se oman pelin taso menee ja missä suurimmat kehityksenkohteet löytyy.

Lähdemme todella ylpeinä ja innokkaina yhteistyöhön Nordcenterin kanssa. Nordcenterin ainutlaatuiset puitteet avaavat hienot mahdollisuudet erilaisten tapahtumien järjestämiseen, niin lajin harrastajille kuin yritysvieraille. Haluamme olla mukana omalla panoksella ideoimassa ja kehittämässä Nordcenterin toimintaa omille jäsenille. Tavoitteemme on auttaa mahdollisimman montaa nordcenteriläistä löytämään oma potentiaalinsa ja ennen kaikkea synnyttää kipinä jatkuvaan kehittymiseen ja itsensä haastamiseen. Golf on niin tavattoman hieno peli, missä kehityskaari jatkuu läpi elämän ja aina voi tulla paremmaksi. Gary Playerin sanoin ”More you practice luckier you get”. Opetukselle on varmasti myös tarvetta, jos Freamin aikoo selättää.

Otamme innolla vastaan Harri Murtosen opetustiimiimme. Harri on pitkän linjan golfopettaja joka on tehnyt mittavan elämäntyön golfin parissa.
Harrilla on vahva kilpatausta pelaajana. Parhaimpina saavutuksina amatöörivuosilta 4 Suomen mestaruutta ja 7 hopea- ja pronssi mitalia. Ammattilaisena parhaaksi saavutukseksi hän nostaa Suomen PGA:n mestaruuden 2004 Nordcenteristä.

Harri on opettanut yli 2000 uutta golfaria lajin pariin ja opettanut kaikenikäisiä harrastajasta kilpapelaajiin ikähaarukaltaan 3-84 vuotiaita. Harrin vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti opetuksen ohella säilynyt intohimo pelaamiseen ja oman pelin kehittämiseen.

Terkuin, Minni ja Harri