Pakkasaamut ja pelaaminen | Nordcenter

Toukokuussa Fream kentällä lähdöt 10 tiiltä 

 Siirtosääntö voimassa.

 

Pakkasaamut ja pelaaminen

Jäätyneellä kentällä liikkuminen kielletty!

Päivät lyhenevät ja sen myötä yleistyvät aamupakkaset . Aamut ovat viime päivinä olleet selkeästi plussan puolella, mutta auringon noustessa pelipinnat ovat menneet jäähän.
Jäätyneellä kentällä liikkuminen on ehdottomasti kielletty. Jäätynyt nurmipinta murskaantuu kun sillä kävellään, eikä heinä enää palaudu myöhään syksyllä, kasvun lakattua. Jäljet voivat näkyä pitkälle alkukesään.
Lisäksi jokainen mekaaninen vaurio altistaa kasvitaudeille. Samasta syystä on ensiarvoisen tärkeää korjata alastulojäljet viheriöillä. On myös hyvä tiedostaa että vaikka Benzin puttiviheriö olisi sula, voi 1. viheriö olla vielä pitkäänkin jäässä.
Jokainen voi vielä kentälle mentyään itse varmistua siitä että ei tee kentälle hallaa pyyhkäisemällä nurmen pintaa kädellä. Jos huurre muuttuu vedeksi kentällä voi pelata, jos ei muutu, pelaamaan ei voi mennä.
Ajankohtaiset kenttien aukiolotiedot päivitetään joka aamu viimeistään klo 9.00. Tiedot löytyvät Nordcenterin kotisivujen ensimmäisen sivun yläreunassa olevasta punaisesta palkista.
Avaamisesta päättää aina viimekädessä päivystävä kenttämestari. Hänet tavoittaa numerosta 0405228290

Terveisin

Kentänhoito