Simberg ja Sipponen The Fream Extreme voittoon | Nordcenter

Molemmilla kentillä on autokielto.Freamilla saa ajaa ainoastaan golfautoteitä pitkin. Siirtosääntö voimassa.

Simberg ja Sipponen The Fream Extreme voittoon

Keskiviikkona 11.8. pelattiin Season Golfin sponsoroima The Fream Extreme Open by Season Golf. Kilpailua varten Fream-kenttä oli viritetty äärimmilleen. Tii-paikat olivat siirretty useimmilla väylillä mahdollisimman taakse. Lipunpaikat olivat siirretty erittäin haastaviksi. Yksikään kilpailija ei onnistunut alittamaan Fream-kentän paria 72.

Pro-sarjan voittaja ratkaistiin jatkoreijällä väylällä 18 (par 5), ja voiton vei Casper Simberg birdiellä. Niclas Hellberg pelasi jatkoreijällä bogeyn. Sarjan voitti siis Casper Simberg tuloksella +2. Toiselle sijalle sijoittui Niclas Hellberg +2. Kolmannelle sijalle sijoittui Otto Bonning tuloksella +4.

Amatööri-sarjan voitto ratkaistiin myös jatkoreijällä. Eetu Sipponen pelasi jatkoreijällä parin ja Saku Halonen bogeyn. Sarjan voittajaksi pelasi siis Eetu Sipponen tuloksella par. Toiseksi sijoittui Saku Halonen par ja kolmanneksi Oliver Ruutu tuloksella +2.

Väylällä 8 miesten pisimmän driven voitti Jesse Saareks. Väylällä 12 naisten pisimmän driven voitti Belinda May. Lähimmäs lippua väylällä 16 voitto meni Robert Lindströmille tuloksella 1,25m lipusta.

Bonusväyliltä 6, 12, 17 ja 18 laskettiin alin yhteistulos, ja bonusväylien voittajaksi tuli Kimmo Lindberg. Eaglen onnistui tekemään Eetu Sipponen, Saku Halonen, Oliver Ruutu, Saku Tuusa, Dominic Jones ja Sean Avellan.

Kilpailu pelattiin hyvässä säässä ja päivä oli oikein onnistunut. Kartanon terassilla tunnelma oli upea. Terassi täyttyi kannustajista ja katsojista koko kilpailupäivän ajaksi. Kiitos kaikille osallistujille ja katsojille!