The Fream Extreme Open by Season Golf 11.8.2021 | Nordcenter

Toukokuussa Fream kentällä lähdöt 10 tiiltä 

 Siirtosääntö voimassa.

 

The Fream Extreme Open by Season Golf 11.8.2021

The Fream Extreme Open -kilpailu saa jatkoa elokuussa, kun Nordcenterin Fream-kenttä viritetään äärimmilleen kilpapelaajia varten. Fream pelataan vaikeilla asetuksilla niin viheriöiden, lipunpaikkojen kuin lyöntipaikkojenkin osalta. Kilpapelaajille luodaan olosuhteet, jotka vastaavat kansainvälisiä huippukilpailuja – näin osallistujilla on mahdollisuus mitata tasoaan.

Vuoden 2020 The Fream Extreme Openin voittajan Kalle Samoojan mukaan kilpailu toimi loistavana harjoituksena European Tourin kilpailuja varten. Vastaavissa olosuhteissa ratkaistaan usein päätöspäivien sijoitukset. Samoojan lisäksi vain yksi pelaaja alitti kentän parin vuoden 2020 kilpailussa.

Palkintoarvoltaan kilpailu on 10 000 euroa. Sarjoja on neljä: Pro miehet, Pro naiset, Am Miehet ja Am naiset. Amatööreille luvassa on laadukkaat tavarapalkinnot. Kokonaistuloksien lisäksi palkintoja jaetaan Extreme-väyliltä ja eaglen tekijöiden kesken.

Kilpailun pääsponsorina toimii Season Golf, jonka uusi harjoitushalli valmistuu syksyllä Espoon Suomenojalle. Season Golf toteuttaa myös kilpapelaajien valmennustoimintaa oman akatemian kautta. Akatemiassa on mukana Suomen kärkipelaajia, muun muassa Sanna Nuutinen ja Lauri Ruuska.

Ilmoittautuminen Finnish Tour sivujen kautta http://finnishtour.fi/kilpailut/#/competition/3034393/info

Future Tour Fream Extreme
Vuoden 2021 uutuutena järjestetään junioreille oma Future Tour Fream Extreme kilpailu Freamillä maanantaina 9.8. Sarjoja on viisi; Elite pojat/tytöt, Challenge pojat/tytöt ja Pojat red. Kentän asetukset ovat vastaavat kuin ammattilaiskilpailussa. Ilmoittautuminen Golfliiton kilpailukalenterin kautta.
http://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/3029180/info

Kilpailuun mahtuu 132 junioria ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa Nordcenteriin!