Kentänhoito tiedottaa! Runko | Nordcenter


 

 

Kentänhoidon tiedotus

Kenttätiedotteen runko, jossa yksi aiheeseen liittyvä kuva, sen vieressä teksti, teksti jatkuu toisella palstalla, jonka vieressä uusi kuva tai video. Alimmaisena kenttämestari ja terveiset.

Yöpakkaset näyttäisivät vihdoin olevan ohi joksikin aikaa. Kasvukausi lähtee näin lähipäivinä toden teolla käyntiin.

Tilanne talven jälkeen näyttäisi olevan pelättyä parempi. Viheriöillä maanpäälliset kasvinosat ovat kuolleet, mutta taimien kasvupisteet ovat säilyneet suurilta osin hengissä. Hyvän viherpeittävyyden saavuttamiseen vaaditaan nyt vain aikaa ja lämpöä.

Benzin viheriöt sekä väylät on holkki-ilmastettu ja kylvetty. Kylvetyt pinnat on tämän jälkeen katettu melko runsaalla hiekkakerroksella, jonka tarkoitus on suojata itämisvaiheessa olevia siemeniä.

​​​​​​​Benzin suunniteltu avaamisaika on Perjantai 20.5.


Freamin viheriöillä on tänään (10.5.2022) aloitettu vastaavat kylvötyöt. Työn odotetaan olevan valmis torstaihin mennessä. Kentällä liikkuu monenmoista laitetta prosessin aikana, joten pyydän pelaajilta kärsivällisyyttä tämän suhteen.

Kylvöjen jälkeen joudumme kastelemaan viheriöitä hyvin usein. Tämä tarkoitta noin 3-5 kpl, 5minuutin kastelujaksoa per päivä itämisen optimoimiseksi. Kasteluajat ovat näillä näkymin: 6.00, 11.00, 15.30, 19.00 ja 21.00.

Loppuun tärkein viesti

Alastulojälkien korjaaminen aina yhtä tärkeää. Olettehan tämän suhteen tarkkoja. Kiitos!


Hyvää viikkoa toivottaen

Staffan Lundmark
Kenttämestari

Viherpeittävyys paranee hitaasti mutta varmasti