Liity jäseneksi | Nordcenter


 

 

Liity jäseneksi

Nordcenter Golf & Country Club on monipuolinen vapaa-ajan kokonaisuus, jonka jäsenenä sinulla on puitteet 5:n tähden elämään.

​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​Liity Nordcenterin jäsen​​​​​​​eksi

​​​​​​​​​​​​​​Mielenkiintoisia ihmisiä, ensiluokkaista palvelua, hauskoja tapahtumia, hyviä ruokia ja juomia, mukavia pelikavereita

​​​​​​​​​​​​​​



​​​​​​Pelaa Nordcenterin kauneudestaan kuuluisilla Championship-luokan golfkentillä, Freamillä ja Benzillä. Molemmat kentät tarjoavat kaikentasoisille golfaajille ainutlaatuisia haasteita ja elämyksiä.

”Yötön Yö”, ”Members”, ”Fiskars Village Open”. Kauden lukuisissa tapahtumissa ja kilpailussa keskeistä on yhdessäolo ja hauskanpito.

Klubiin kuuluu myös hyvin varustettu kuntosali. Hauis pullistuu, pohje venyy ja jooga tasapainottaa mielen. Päivän päätteeksi voit yöpyä Maitotalossa ja herätä vastaleikatun ruohon tuoksuun.

Pelaa tennistä, padelia, snookeria, retkeile metsässä, pyöräile Fiskarsiin, lähde kalastamaan tai sienimetsään.

Klubin ravintola, ihastuttava kartano-bistro on seuraelämämme sydän, joka on erikoistunut lähiruokaan ja -juomaan. Jäsenten omassa Club Loungessa voit pelata biljardia tai snookeria mukavassa seurassa.

Vili Custom Golf on välineurheilijoiden taivas. Nordcenterin rangella sijaitsevassa pohjoismaiden kattavimassa ja nykyaikaisimassa custom-fitting-studiossa käyvät niin ammattilaiset kuin kuin lentävän lähdön golfharrastukseensa haluavat ensimmäisen kauden golffarit.

Vuonna 1570 rakennettu kartano upeine ympäristöineen tarjoaa sekä esteettisiä että ruoka- ja juomaelämyksiä.



Jäsenenä ja pelioikeutettuna olet oikeutettu

Jäsenenä saat kaikki alla mainitut jäsenedut. Pelioikeutettuna saat pelata ja nauttia Nordcenterin upeassa ympäristössä niin paljon kun haluat. Se edellyttää, että olet hankkinut pelioikeuden, jonka löydät tämän artikkelin kohdasta kausituotteet.

​​​​​​​

Liity jäseneksi kaudelle 2024

Liity jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä alla oleva hakemuslomake.

Nordcenterin käsiteltyä hakemuksesi saat siitä vahvistuksen sähköpostitse ja jäsenmaksun maksettavaksi.

Jos olet jo seuran jäsen ja haluat ostaa pelioikeuden vuodelle 2024, ole yhteydessä toimistoon tai hanki se kohdasta kausituotteet.

0600 390 755 nordcenter@nordcenter.com​​​​​​​


Jäsenedut

Kaikille jäsenille kuuluu automaattisesti Golfliiton vakuutusturva.

Saat etuja kumppanikentillä pelaamiseen, tennikseen, padeliin, snookeriin, kuntosalille sekä rangepallojen hankintaa.

Saat myös etuja sekä ravintolassa että majoituksessa.

Seuran jäsenmaksut

Juniorit 50

Aikuiset ​​​​​​​70


Kausituotteet


Kauden 2024 kausituotteet tulevat myyntiin vuoden alussa