Nordcenter ja Bavaria Laakkonen yhteistyöhön​​​​​​​ | Nordcenter

Huom! Freamin avaus siirtyy viikolla eteenpäin sääolosuhteista johtuen
(uusi suunniteltu avauspäivä perjantai 26.4. (säävarauksella)

 

Nordcenter ja Bavaria Laakkonen yhteistyöhön
​​​​​​​

Nordcenter ja Bavaria Laakkonen ovat sopineet pääyhteistyökumppanuudesta Nordcenterissä. Bavaria Laakkonen ja BMW tulevat näkymään kattavasti kenttäalueella sekä Nordcenterin tapahtumissa. Sopimus tähtää pitkäaikaiseen yhteistyöhön osapuolten välillä.
Vastuullisuus keskiössä
Nordcenter on ensimmäisten kenttien joukossa ottanut käyttöön GEO -ympäristöjärjestelmän ja nyt valmistelussa oleva vastuullisuusohjelma on tärkeä elementti Nordcenterille. BMW on osaltaan edelläkävijä vastuullisuusasioissa ja onkin maailman vastuullisin autovalmistaja. https://www.bmw.fi/fi/aiheet/tutustu/valitse-bmw/maailman-vastuullisin-autovalmistaja.html
Laakkonen-konsernilla on ISO14001 sertifioitu ympäristöohjelma ja konsernin liikkeiden huolto- ja korjaustoiminnasta syntyvällä jätteellä on 68 %:n kierrätys- ja 92 %:n hyötykäyttöaste. Lisäksi konserni on sitoutunut oman GreenDrive-ohjelmansa myötä edistämään autoilijoiden ympäristötietoutta ja kehittämään ympäristöystävällistä autoilua edistäviä tuotteita, kuten esim. GreenDiili-rahoitussopimus.
”Nordcenterin, Bavaria Laakkosen ja BMW:n tavoitteet ympäristön eteen tehtävästä työstä sopivat hyvin yhteen ja tukevat osaltaan Nordcenterin vastuullisuusohjelman toteutumista.” kommentoi Nordcenterin toimitusjohtaja Antti Ahti.
Koeajotoiminta keskeisenä elementtinä
Golfkauden ajan Nordcenterissä on koeajettavissa mielenkiintoisia BMW:n automalleja. Koeajot ovat varattavissa Nordcenterin vastaanotosta ja automalleihin voi tutustua Kartanon pihapiirissä.
”Mukavaa päästä tekemään yhteistyötä Bavaria Laakkosen ja BMW:n kanssa. Saimme rakennettua kattavan toiminnallisen yhteistyön, joka laajentaa osaltaan Nordcenterin tarjontaa monipuolisena vapaa-ajan keskuksena”, tiivistää Antti Ahti.
”Golf on lajina suosittu harrastus BMW-asiakaskunnalle ja tärkeä sponsorointikohde BMW:lle. On siis luontevaa Bavaria Laakkoselle olla yhteistyössä Nordcenterin kanssa, joka on laadukas ja huipputason kenttä”, toteaa markkinointijohtaja Tea Koivisto. ”Olemme erityisen iloisia yhteistyömme laajuudesta ja Nordcenterin sitoutumisesta”, hän jatkaa.

Lisätietoja

Antti Ahti
toimitusjohtaja
Oy Nordgolf Ab

Tea Koivisto
markkinointijohtaja
Laakkonen-konserni
tea.koivisto@laakkonen.fi
p. +358 50415 2574

60-vuotias autokonserni Laakkonen kuuluu Suomen suurimpiin autojen vähittäismyyntiketjuihin. Autokonserniin kuuluu 1.1.2021 alkaen kaksi autoyhtiötä Bavaria Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy. Bavaria Laakkonen Oy on Suomen merkittävin BMW jälleenmyyjäketju yhdeksällä toimipisteellä ja yli 200 miljoonan euron liikevaihdolla. Laakkonen autokonserni edustaa kahdeksaa suomalaisille tuttua automerkkiä ja myy vuosittain noin 30 000 uutta ja käytettyä autoa. Laakkonen on täyden palvelun autotalo ja se tarjoaa asiakkaillensa kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Digitaalisiin palveluihin panostetaan voimakkaasti ja Laakkonen on edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. Autokonserni Laakkonen kuuluu Laakkonen Yhtiöihin, joka on itsenäinen, vahvasti kehittyvä monialayritys. Lisätietoja: www.laakkonen.fi
​​​​​​​