Tenniskenttien varaus | Nordcenter


 

 

Tenniskentät​​​​

Nordcenterissä voit pelata tennistä joko massa- tai kovalla kentällä. Pääset pelaamaan tennistä varaamalla itsellesi pelivuoron joko kertamaksulla tai ostamalla kausioikeuden, joka kattaa koko sesongin.


Tenniskentät

Caddiemaster-toimiston vieressä sijaitsevat massa- ja kovapohjaiset tenniskentät. Varaa vuorosi varauskalenterista tai caddiemasterilta.

Massakenttä

Vihreä massakenttä on sekä mukava jaloille ja nivelille että helppohoitoinen perinteiseen punaiseen massaan verrattuna. Massakentän hidas pomppu helpottaa peliä ja mahdollistaa pidempiä palloralleja. Vihreä massa ei värjää vaatteita. Kenttä sopii hyvin all around-pelaajille.

Kova kenttä

Kovan kentän valtti on tasainen pomppu. Virhepomppuja ei tule ja peli on erittäin nautinnollista. Liikkuminen on tasaista, mutta rasittaa jalkoja hieman massakenttää enemmän. Kentän Green Set -pinnoite on maailman käytetyin ammattilaistenniksessä.

Varaus

Tee tennisvarauksesi alla jommalle kummalle kentälle. Jos olet hankkinut kausioikeuden, varaus ei maksa sinulle mitään. Vieraspelaajien varauksen kertamaksu veloitetaan varauksen yhteydessä.

Kausioikeus

Jäsenenä tai osakkaana sinulla on mahdollisuus hankkia kausioikeus, jonka voit tehdä ostamalla "Tennis kausimaksu" -tuotteen. Kausimaksulla voit varata ja pelata tennistä koko kauden ajan







Muut varausvaihtoehdot ‣

Jos tennnis on täyteen varattu, tarkista muiden harrasteiden varaustilanne. Alla muutama, otsikosta kaikki muut varattavat.

Padel-kentät

Nordcenteriin valmistui vuonna 2021 kaksi padel-kenttää. Pääset pelaamaan padelia varaamalla itsellesi pelivuoron joko kertamaksulla tai ostamalla koko sesongin kattavan kausioikeuden.

Snooker

Nordcenterin kartanorakennuksessa on käytettävissä kilpatason snooker-pöytä. Pääset pelaamaan snookeria varaamalla itsellesi pelivuoron joko kertamaksulla tai ostamalla koko sesongin kattavan kausioikeuden.

Simulaattori

Nordcenterin kuntosalilla on talvisin käytettävissä simulaattori. Voit harjoitella simulaattorissa varaamalla kertavuorosi tai ostamalla kausioikeuden, joka on tarjolla jäsenille ja osakkaille.