Aloita Golf | Nordcenter


 

 

Aloita golf helposti Nordcenterissä

Nordcenter tarjoaa erinomaiset puitteet lajin harrastuksen aloittamiselle. Tutustu Golfliiton pakettiin lajin aloittamisesta.



Moni golfin kokeilemisesta kiinnostunut pitää kynnystä ensiaskeleiden ottamiseen korkeana, mutta kysymys on pitkälti mielikuvasta. Golf on helppo aloittaa ja jokainen voi pelata sitä haluamallaan tavalla. Parasta golfissa on se, että sen voi aloittaa melkein minkä ikäisenä tahansa. Golfia voi pelata yksin tai yhdessä, rennosti tai tavoitteellisesti ja ajankäytöllisestikin golf joustaa – aina ei tarvitse pelata 18 reikää.

Harrastuksen ensiaskeleilla kysymyksiä usein riittää, ja siksi Golfliitto on koostanut Kaikki mitä olet halunnut tietää -golfista oppaan. Oppaaseen on koottu monipuolisia ohjeita ja käytännön vinkkejä esimerkiksi kierrokselle valmistautumiseen, golfsanastoon, tasoitukseen, välineisiin ja pelisuunnitelman tekemiseen liittyen. Oppaan sivuilla käydään läpi myös golfarin jäsenedut ja golfyhteisön toiminnan rakennetta. Kansien välistä löytyy myös useita #muntapapelata-tarinoita, joista jokainen voi löytää ideoita harrastamisen mahdollisuuksiin.



Nordcenterin pelaajaksi päivässä -alkeiskurssit alkavat toukokuussa.
Kurssilla käydään läpi tärkeimmät säännöt ja pelimuodot. Kurssi kestää 4 tuntia ja päättyy greencardin saamiseen. Kursseille voivat osallistua sekä aloittelevat että kertausta tarvitsevat pelaajat.