Haemme TOIMITUSJOHTAJAA vastaamaan Nordcenterin liiketoiminnan kehittämisestä


Nordcenter on ainutlaatuinen Golf- & Country Club Suomessa, jonka kaksi 18-reikäistä Championship-luokan golfkenttää, Fream ja Benz, sekä alueen laajat kulttuuri- ja harrastusmahdollisuudet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän vapaa-ajan viettoon. Tuoreen Golfliiton Players 1st -asiakastutkimuksen mukaan Nordcenterin kentät Benz ja Fream ovat vieraspelaajien mielestä Uudenmaan läänin parhaimmat.

Haemme

TOIMITUSJOHTAJAA

vastaamaan Nordcenterin liiketoiminnan kehittämisestä

Mitä odotamme

Odotamme Sinulta vankkaa kokemusta palveluliiketoimintojen johtamisesta sekä palveluorganisaation myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä. Arvostamme näyttöä positiivisen muutoksen aikaansaamisesta ja innovatiivisista ratkaisuista liiketoiminnan kehittämiseksi.

Emme edellytä kokemusta golfkentän johtamisesta, mutta ymmärrät, miten golfkenttä osakeyhtiömuotoisena toimii ja kuinka sitä johdetaan. Tehtävässä onnistuminen vaatii näin ollen aktiivista kentän, seura- ja jäsentoiminnan sekä niihin liittyvien palveluiden kehittämistä ja laajentamista. Toimitusjohtajana vastaat myös yhteistyösuhteiden ja -kumppanuuksien pitkäjänteisestä rakentamista. Ihmisten johtaminen ja heidän osaamisensa kehittäminen on Sinulle tärkeää.

Olet vahva viestijä, sekä sisäisesti että ulkoisesti, ja omaat hyvän käytännön kokemuksen digitaalisten kanavien käytöstä. Arvostamme kommunikointikykyä myös ruotsin kielellä.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan arvostetun brändin ja korkeatasoisen palvelukokonaisuuden johdossa. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden näyttää osaamisesi kehittämällä Nordcenterin jäsen- ja asiakaskeskeisiä palveluratkaisuja, yhdessä ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön kanssa. Työskentelet Nordcenterin historiallisessa kartanomiljöössä, jossa toimii eläväinen ja aktiivinen seura ja joka on arvostettu yhteistyökumppani myös monille muille sidosryhmille.

Lisätietoja antaa Oy Nordgolf Ab:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Paasivaara 26. syyskuuta klo 10-12 ja 27. syyskuuta klo 10-12, puhelin +358 40 170 2810‬. Lähetä avoin hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@nordcenter.com 1.10.2018 mennessä otsikolla ”Nordcenter Toimitusjohtaja”.