Kentänhoidon kuulumisia 4.12.2018


Kausi 2018 näyttäisi olevan taputeltu. Lunta on kentillä sen verran että se tuskin sulaa nykyisen sää-ennusteen mukaan. Yöllä satanut vesi on painunut 8 cm lumipeitteen läpi, pysähtyen viheriöiden pinnalle. Tällä hetkellä loskaa poistetaan viheriöiltä jotta suuremmilta vahingoilta vältyttäisiin.
Tilanne ei ole näin alkutalvesta optimaalinen, mutta teemme kaikkemme että talvehtiminen voisi jatkua suopeissa merkeissä.
Jos sää edelleen lämpenee on mahdollista että avaamme Freamin vielä pelille.

Benz 7 viheriö 4.12.2018

Tänään saimme valmiiksi Benzin pumppaamon purku ja kuivatustyöt. Vanha pumppaamo rakennus on tyhjennetty tekniikasta ja purettu kivijalkaa lukuunottamatta. Kivijalkaa on kunnostettu ja routaeristeet sekä kuivatus on uusittu. Pumppaamolle on myös rakennettu tie joka kulkee Benz 9 väylän lyöntipaikkojen vierestä.
Seuraavassa vaiheessa vanhan kivijalan päälle rakennetaan uusi rakennus ja uudet pumput  sähkökeskuksineen asennetaan siihen.Työ valmistunee tammikuun aikana. Uusi rakennus tulee palvelemaan molempia kenttiä sekä kenttävessoja seuraavat 25 vuotta

Benz pumppaamon kivijalka ja pumppujen nosturi

Toimistorakennukseen, saunalle sekä vanhalle huolto-hallille on viime viikolla asennettu palo ja murtohälytys järjestelmä. Järjestelmä ilmoittaa automaattisesti hälytyskeskukseen
sekä henkilökunnalle mikäli ongelmia esiintyy. Järjestelmä mittaa myös rakennuksien lämpötiloja sekä ilmankosteutta. Järjestelmästä on näin ollen hyötyä päivittäisessä kiinteistöhuolto työssä.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Staffan Lundmark