Kentänhoidon syyskuulumisia


Kesä taitaa virallisesti olla ohi, vaikka lämpötiloista sitä ei huomaakaan. Syystyöt on aloitettu pari viikkoa sitten väylien ilmastuksilla sekä Benz kentän lyöntipaikkojen holkituksella. Ensimmäiset syyslannoitukset on myös tehty. Nyt pyrimme luomaan kasveille mahdollisimman hyvät edellytykset hyvää talvehtimista ajatellen. Tällä hetkellä haasteena on korkeat yölämpötilat yhdistettynä korkeaan kosteuteen sekä lähes tuulettomiin päiviin. Hometaudeille olosuhteet ovat täydelliset.

Ensi viikolla aloitamme viheriöiden holkki-ilmastuksen Benzin viheriöillä. Työt alkavat tiistaina 18.9
reikien 1-9 holkituksella. Keskiviikkona 19.9vuorossa Benz takaysi. Yhdeksän reikää pidetään kiinni edellä mainittuina päivinä toimenpiteiden takia.
Maanantaina 24.9teemme vastaavan toimenpiteen Freamilla.

Freamin valkoisilla ja sinisillä lyöntipaikoilla pyöreät tee merkit on korvattu vastaavan värisillä maata myötäilevillä lätkillä. Kokeilemme tällaista vaihtoehtoa nopeuttaaksemme lyöntipaikkojen leikkuuta.

Fream tee- merkit

 

Benzillä on viime viikkojen aikana jatkettu edellisvuonna aloitettua kastelun sulkuventtiilien uusimista. Tästä johtuen meillä on ollut pieniä katkoksia kenttä vessojen toiminnassa.

Kastelulaitteiston korjaustöitä Benzillä

 

Hyvää alkusyksyä!

Staffan Lundmark
Kenttämestari