Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestäjänä toimii Nordcenter, Åminnen Kartanon tie 4, 10410 ÅMINNEFORS (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

3. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 18.6.2018 klo 22:00 ja 31.7.2018 klo 23:59 välisenä aikana.

4. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki kohdassa 2. määritellyt osallistujat, jotka ovat 31.7.2018 klo 23:59 mennessä kommentoineet Nordcenter -Facebook-sivulla 19.6.2018 julkaistua kuvapostausta.

5. Palkinto
Vastanneiden kesken arvotaan pelipaketti neljälle: 4 x green fee, 2 x golfauto ja 4 x houseburgers (arvo 400€).

Palkinto arvotaan torstaina 2.8.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta arvonnasta kertovan postauksen kommenttikentässä sekä yksityisviestillä ja tarvittaessa Nordcenterin -Facebook-sivulla. Palkinnon voittajan tulee lähettää vahvistus ja oma osoitteensa yksityisviestillä (inbox) Nordcenterin -Facebook-sivun ylläpitäjälle.

Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi jälleenmyydä, sitä ei voi muuttaa rahaksi eikä sillä ole takaisinmaksuarvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Kilpailun järjestäjän kokonaisvastuu kutakin kilpailun osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

6. Vastuu teknisistä ongelmista
Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

7. Sääntöjen vastaiset osallistumiset
Arvonnan järjestäjällä on oikeus sensuroida ja poistaa kilpailun osallistujien Nordcenter -Facebook-sivuille lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä, rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat muulla tavalla epäasiallisia. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

8. Henkilötietojen käsittely ja viestintä
Kilpailussa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia.

9. Muut ehdot
Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Ajankohtaista


Nordcenter Benz

HUOM! PAKKASVARAUS KENTILLÄ !

Lauantaiyöksi (29.9) on ennustettu pakkasta . Mikäli kentät ovat aamulla jäässä pelaamaan pääsee heti kun sää sallii. Lähtöajat siirtyvät näin ollen eteenpäin varausjärjestyksessä. Read More

Ryder cup weekend Nordcenter Golf & Country Clubilla 28. – 30.9.2018 – tervetuloa kisastudioon!

Golfin odotettu perinteinen arvotapahtuma, Ryder Cup, käynnistyy perjantaina! Ottelun tapahtumapaikkana on Pariisin lounaispuolella sijaitseva golfkeskus, Le Golf National. Kisaa seurataan koko viikonloppu Nordcenterissä. Read More

Caddiemaster toimiston loppuviikon poikkeusaukioloajat

Sairastapauksen vuoksi, caddiemaster toimisto on auki Ke 26.9.2018 klo 8-16 To 27.9.2018 klo 8-17 Pe 28.9.2018 klo 8-17 Viikonloppuna olemme normaalisti auki klo 8-18  … Read More

Juhlat ja tapahtumat Nordcenterin kartanomiljöössä

Nordcenterissä, Åminnen kartanolla, on pitkät perinteet juhlien järjestämisestä. Voit varata tilamme erikokoisiin tilaisuuksiin aina perheen kesäjuhlista valmistujaisjuhliin, hääjuhliin sekä yritystapahtumiin. Kokonaisuus tarjoaa arvokkaan ympäristön vaativampaankin makuun. Räätälöimme juhlat ja tapahtumat juuri tarpeidenne ja toiveidenne mukaan! Read More

Kinkkukisa Benz-kentällä lauantaina 13.10.2018

Lauantaina 13.10.2018 alk. klo 10:30 on vuorossa perinteinen kaudenpäättäjäiskilpailu Kinkkukisa. Read More

Fream kenttä suljettu tiistaina 25.9.

Fream kenttä suljettu tiistaina 25.9. kentän huoltotöiden takia. Read More

Haemme TOIMITUSJOHTAJAA vastaamaan Nordcenterin liiketoiminnan kehittämisestä

Nordcenter on ainutlaatuinen Golf- & Country Club Suomessa, jonka kaksi 18-reikäistä Championship-luokan golfkenttää, Fream ja Benz, sekä alueen laajat kulttuuri- ja harrastusmahdollisuudet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän vapaa-ajan viettoon. Tuoreen Golfliiton Players 1st -asiakastutkimuksen mukaan Nordcenterin kentät Benz ja Fream ovat vieraspelaajien mielestä Uudenmaan läänin parhaimmat. Read More

Naisten sauna toistaiseksi poissa käytöstä