Jäsenyyden hakemuslomake

Nordcenter Golf & Country Clubin jäsenyyden hakemuslomake ja jäsenyyspaketit


​​​​​​​Liittyäksesi jäseneksi​​​​​​​ täytä oheinen hakemus tai osta kausipaketti

Jäsenenä saat pelata ja nauttia Nordcenterin upeassa ympäristössä niin paljon kun haluat. Jäsenyys edellyttää, että sinulla on pelioikeus, olet osakkaan taloudessa asuva perheenjäsen tai ostat tarjouspaketin, johon kuuluu yhden kauden jäsenyys ja sen tuomat jäsenedut. Tarjouspaketit löydät tämän sivun lopusta.

Liity jäseneksi joko täyttämällä ja lähettämällä alla oleva hakemuslomake tai ostamalla jokin hakemuslomakkeen jälkeen esitetyistä kausikohtaisista tuotteista. Jos olet uusi tuleva jäsen, sinua pyydetään ostoksen yhteydessä rekisteröitymään ja antamaan jäsenyyteen liittyvät perustiedot.

Nordcenterin käsiteltyä hakemuksesi saat siitä vahvistuksen sähköpostitse ja voit hankkia itsellesi halutun jäsenpaketin tai maksaa pelkästään seuran jäsenmaksun. Sen jälkeen pääset nauttimaaan kaikista jäsenpaketin suomista eduista.

Mikäli olet jo seuran jäsen ja haluat ostaa pelioikeuden vuodelle 2023, ole yhteydessä toimistoon

0600 390 755 nordcenter@nordcenter.com​​​​​​​
Yhden kauden tarjouksemme

Tarjoukset sisältävät sekä jäsenmaksun että kauden kaikki jäsenedut. Tarjouksen ostaminen toimii myös jäsenhakemuksena tai jäsenyyden uudistamisena. Jos olet uusi tuleva jäsen, sinua pyydetään ostoksen yhteydessä rekisteröitymään ja antamaan jäsenyyteen liittyvät perustiedot.​​​​​​​