Liity jäseneksi


Nordcenter Golf & Country Club on monipuolinen kokonaisuus, jonka jäsenenä sinulla on puitteet 5-tähden elämään. Mielenkiintoisia ihmisiä, ensiluokkaista palvelua, hauskoja tapahtumia, hyviä ruokia ja juomia, mukavia pelikavereita… Merta ja metsää, kukkia ja sieniä, iloa ja riemua tai hiljaisuutta ja rauhaa sitä haluavalle. Jäsenyys takaa Sinulle rajattoman pelioikeuden Nordcenterissä vuoden aikana. Kauneudestaan kuuluisat golfkentät Fream ja Benz ovat rajattomasti käytössäsi. ”Yötön Yö”,”Members”, ”Fiskars Village Open”, kauden lukemattomissa tapahtumissa ja kilpailussa keskeistä on yhdessäolo ja hauskanpito. Nordcenterin kaksi 18-reikäistä Championship-luokan golfkenttää, Fream ja Benz  ovat sekä pelillisesti että maisemallisesti toisistaan poikkeavia. Molemmat kentät tarjoavat kaikentasoisille golfaajille ainutlaatuisia haasteita ja elämyksiä.

Vuonna 1570 rakennettu kartano upeine ympäristöineen tarjoaa sekä esteettisiä että ruoka- ja juomaelämyksiä.
Clubin ravintola, ihastuttava kartano-bistro on seuraelämämme sydän. Se on erikoistunut lähiruokaan ja -juomaan, teemailtoja kuten texmex, pizza, viinit ym. Jäsenten omassa Club Loungessa, voit pelata biljardia, snookeria tai nauttia vaikka TV-urheilusta mukavassa seurassa.
Clubiin kuuluu myös fitness ja wellness palvelumme, kuten upea Ida Gustafsson Gym. Hauis pullistuu, pohje venyy ja jooga tasapainottaa mielen. Päivän päätteeksi voi yöpyä Maitotalossa ja herätä vastaleikatun ruohon tuoksuun.

Pelaa tennistä, retkeile metsässä, pyöräile Fiskarsiin, lähde onkimaan tai sienimetsään.

ViliCustom Golf  on välineurheilijoiden taivas. Nordcenterin rangella sijaitsevassa pohjoismaiden kattavimassa ja nykyaikaisimassa custom-fitting-studiossa käyvät niin ammattilaiset kuin kuin lentävän lähdön golf-harrastukseensa haluavat ensimmäisen kauden golffarit

Liity jäseneksi kaudelle 2021!
Jäsenenä saat nauttia ja pelata Nordcenterin upeassa ympäristössä niin paljon kun haluat.
Tarjous sisältää seuran jäsenmaksun.
Mikäli olet jo seuran jäsen ja haluat ostaa pelioikeuden vuodelle 2021, ole yhteydessä toimistoon 0600 390755 nordcenter@nordcenter.com

JÄSENEDUT

  • Kaksi 18-reikäistä tasokasta golfkenttää
  • Rajaton pelioikeus
  • Viihtyisät & monipuoliset klubitilat käytössäsi
  • Alennuksia majoituksista
  • Ravintolassa jäsenetuja
  • Runsaasti klubitoimintaa
  • edullinen range, tennis, kuntosali, biljardi, snooker

Vuoden 2021 jäsenyys 1100€ .
Vuoden 2021 juniorijäsenyys 400€  19-24v
Vuoden 2021 juniorijäsenyys 350€ 12-18v
Vuoden 2021 juniorijäsenyys 200€ alle 12v

Liity jäseneksi täyttämällä alla oleva jäsenhakemuslomake.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä Caddiemasteriin: 0600 390755

 

Kaikki jäsentiedotteet ja -laskut pyritään lähettämään sähköpostitse.

Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)