Nordcenter - Suomen hauskin seura


Nordcenterin seuratoiminta on vilkasta ja hauskaa. Tapahtumia, kilpailuja ja muuta ohjelmaa on kauden aikana joka viikko. Toiminta on suunnattu pääsääntöisesti seuran jäsenille ja heidän vierailleen. Osa kilpailuista ja tapahtumista on avoimia kaikille, jotka haluavat tulla tutustumaan Nordcenteriin. Haluamme lisää jäseniä hauskaan seuraamme – more the merrier!

Iloisena uutisena voi kertoa, että seuran toimikunnissa on enemmän vapaaehtoisia kuin vuosiin, toiminta ja sen intensiteetti ovat nousemassa uudelle tasolle. Toimikuntia ja niiden tehtäväjakoa viilattiin hieman uuteen uskoon. Klubitoimikunnan tehtävänä on nimensä mukaisesti vaalia ja vahvistaa klubihenkeä järjestämällä eri teemoilla klubi-iltoja ja muuta ohjelmaa. Toimikunta pyrkii kehittämään golfin ohelle muita aktiviteetteja ja ennen muuta lisäämään Kartanomme sykettä. Klubitoimikunta on tärkeässä roolissa Oy:n palveluiden monipuolistamisessa. Olemme yhdessä tiellä kohti aitoa Country Clubia.

Perinteisiä kilpailuja ja tapahtumia on runsaasti. Seuran kilpailut ovat leppoisia pelitapahtumia, joihin osallistumista ei tarvitse jännittää. Rohkeasti mukaan! Kaikki tapahtumat, kilpailut ja muu ohjelma järjestetään seuran vapaaehtoisten ja Oy:n henkilökunnan yhteistyönä. Ry ja Oy muodostavat Nordcenter-kolikon kaksi puolta, saumattomasti yhdessä toimien.

Junioritoimikunta järjestää junnuille ohjattua toimintaa, leirejä ja muita tapahtumia. Korostamme golfia harrastuksena ja mukavana yhdessäolona, ei niinkään kilpaurheiluna. Kilpagolfista innostuneille on huippuvalmennusta tarjolla, mutta tämän kesän teema on golfia yhdessä perheen kanssa.

 

NGCC Ry:n hallituksen 2020 kokoonpano on seuraava:

 

Antti Ahti Seuran toiminnanjohtaja

Anja Hurme Puheenjohtaja

Seppo Silaste, Captain, Klubitoimikunta

Tarja Henriksson, Lady Captain, Naistoimikunta
Naistoimikunnassa mukana:
Satu Alanko
Anne Castren-Wasastjerna (kesäkausi)
Lelle Gyllenbögel
Liisa Huttu-Hiltunen
Inke Maila
Mikaela Renwall

Eila Puolanne, Senior Captain, Senioritoimikunta
Senioritoimikunnassa mukana:

Lauri Lemmelä Junioritoimikunta

Mikko Raunio Kilpailu- ja tasoitustoimikunta
Kilpailutoimikunnassa mukana:

 

 

 

Liity jäseneksi


Nordcenter - Suomen hauskin seura

  • Kaksi 18-reikäistä tasokasta golfkenttää

  • Rajaton pelioikeus

  • Viihtyisät & monipuoliset klubitilat käytössäsi

  • Alennuksia majoituksista

  • Ravintolassa jäsenetuja

  • Runsaasti klubitoimintaa

Ajankohtaista


Golfbox-järjestelmä vaihtunut NexGolf-järjestelmään

Olemme vaihtaneet toiminnanohjausjärjestelmää ja käytössämme on nyt NexGolf. NexGolf on Suomen markkinajohtaja toiminnanohjausjärjestelmissä ja järjestelmää käyttää yli 100 kotimaista kenttää. Järjestelmä tarjoaa kattavat työkalut koko golf-yhteisön tarpeisiin

Kentänhoidon kuulumisia 15.1.2020

Eletään tammikuun puoltaväliä eikä lumipeitettä ole vielä ollenkaan. Viime vuonna tilanne oli hieman toinen, kun lunta satoi lähes päivittäin koko tammikuun ajan. Parina menneenä vuonna jääpolte on ollut talvehtimista ajatellen se suurin riski. Tänä talvena veikkaan että kasvitaudit, lumihome (Michrodochium nivale) ja harmaa lumihome (Typhula incarnata) ovat suurimpia uhkia. Tätä…

Nordcenter Golf & Country Club ry:n syyskokouksen päätöksiä

NGCC ry:n syyskokouksessa 18.12.2019 hyväksyttiin seuran toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2020.  Jäsenmaksut säilyvät ennallaan 65 € aikuisilta ja 50 € junioreilta Jäsenmaksulaskut lähtevät jäsenille viikolla 4.

Nordcenter

Nordcenter hakee työntekijöitä kaudelle 2020

Nordcenter hakee työntekijöitä kaudelle 2020 Haemme ulospäinsuuntautuneita, iloisia ja positiivisia henkilöitä. Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä golf- ja ravintolamiljöössä. Tarvitsemme kentänhoitajia ja kokkeja sekä kaksikielisiä (suomi,ruotsi) tarjoilijoita ja caddiemastereita.

Uuden vuoden noutopöytä Kartanolla 31.12.2019

Ravintola Åminne Gård oli  uudenvuoden aattona loppuunmyyty, iso kiitos kaikille osallistuneille Restaurang Åminne Gård var slutsåld på nyårsaftonen , ett stort tack till alla som deltog. Toivotamme kaikille oikein hyvää alkanutta vuotta 2020! Vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år 2020!  …