Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestäjänä toimii Nordcenter, Åminnen Kartanon tie 4, 10410 ÅMINNEFORS (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

3. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 18.6.2018 klo 22:00 ja 31.7.2018 klo 23:59 välisenä aikana.

4. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki kohdassa 2. määritellyt osallistujat, jotka ovat 31.7.2018 klo 23:59 mennessä kommentoineet Nordcenter -Facebook-sivulla 19.6.2018 julkaistua kuvapostausta.

5. Palkinto
Vastanneiden kesken arvotaan pelipaketti neljälle: 4 x green fee, 2 x golfauto ja 4 x houseburgers (arvo 400€).

Palkinto arvotaan torstaina 2.8.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta arvonnasta kertovan postauksen kommenttikentässä sekä yksityisviestillä ja tarvittaessa Nordcenterin -Facebook-sivulla. Palkinnon voittajan tulee lähettää vahvistus ja oma osoitteensa yksityisviestillä (inbox) Nordcenterin -Facebook-sivun ylläpitäjälle.

Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi jälleenmyydä, sitä ei voi muuttaa rahaksi eikä sillä ole takaisinmaksuarvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Kilpailun järjestäjän kokonaisvastuu kutakin kilpailun osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

6. Vastuu teknisistä ongelmista
Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

7. Sääntöjen vastaiset osallistumiset
Arvonnan järjestäjällä on oikeus sensuroida ja poistaa kilpailun osallistujien Nordcenter -Facebook-sivuille lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä, rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat muulla tavalla epäasiallisia. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

8. Henkilötietojen käsittely ja viestintä
Kilpailussa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia.

9. Muut ehdot
Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Ajankohtaista


Juniorien Päätösleiri 25-26.8.2018

Tervetuloa Juniorien päätösleirille  25-26.8.2018. Leiri alkaa lauantaina klo 9:00 aamupalalla Kartanolla ja päättyy sunnuntaina klo 18:00 päivälliseen. Read More

Huom! Fream kenttä avoinna tänään sunnuntaina 12.8 Mid Tour-kisan peruuntumisen vuoksi

Kenttä viritetty kisakuntoon , varaa aika Caddiemasterilta tai suoraan Golfboxista. Read More

Nordcenter 30

Nordcenterillä onnistunut 30-vuotisjuhla!

Kiitos kaikille 30-vuotisjuhlaamme lauantaina 21.7.2018 osallistuneille ja sekä kaikille, jotka olivat sitä järjestämässä. Read More

NGCC Reikäpelimestiksen 2018 tulokset

  NGCC:n reikäpelimestaruuskilpailun mitalipelit pelattiin lauantaina Benz-kentällä vaihtelevassa säässä, jopa ukkosen hieman uhaten pelien jatkumista. Huoli oli kuitenkin turha ja jännittävät matsit saatiin pelattua loppuun. Read More

Pro Shopissa on alkanut alennusmyynti!

Kaikki kesävaatteet ja kaikki kengät -30% Tervetuloa tekemään löytöjä! Read More

Lyöntipelimestaruuskisat 18-19.8.2018

Tervetuloa kisaamaan NGCC Lyöntipelimestaruudesta 2018. Read More

Fream 4 punainen lyöntipaikka

Benz 4 punainen tee Fream 4 väylällä punainen tee on siirretty ylös vanhalle paikalle. Haluamme tunnustella minkälaisen vastaanoton tämä kokeilu saa, varsinkin naispelaajien joukossa. Vanha lyöntipaikka on hiekoitettu vahvasti epätasaisuuksien poistamiseksi. Jos palaute on positiivista korjaamme ja mittaamme uudelleen lyöntipaikan kauden aikana, pysyvän ratkaisun aikaansaamiseksi. Aurinkoisia pelejä! T. Staffan Lundmark… Read More