Majoituspalvelut, versio 3.0 | Nordcenter

 

 Siirtosääntö voimassa.

 

Useita majoituskohteita ja vierasvenesatama

Nordcenterissä on tarjolla useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja mukaanlukien vierasvenesatamamme. Tutustu majoitusmahdollisuuksiin, selvitä varaustilanne ja varaa oma majoituksesi tai peli- ja majoituspakettisi.


Majoituskoh​​​​​​​teemme Nordcenterissä​​​​​​​

Kartanon alakerrassa on 4 hengen huoneisto, jossa on olohuone, kaksi makuuhuonetta ja oma sauna.

​​​​​​​Maitotalossa keskellä Nordcenterin aluetta, kartanon ja rangen välissä on yhteensä 4 huonetta.

Keltainen talossa on yhteensä 6 huonetta, sijaitsee n. 2 kilometrin päässä Nordcenterin alueelta.

Jos haluat tulla paikalle omalla veneelläsi, Nordcenterissä on myös vierasvenesatama.​​​​​​​

​​​​​​​Kartanon huoneisto ja Maitotalon huoneet on sisustettu Vallilan tekstiileillä.

Yllämainittujen majoituskohteiden lisäksi Nordcenterissä on tarjolla sekä alueen sisäisiä muita majoituskohteita että Nordcenterin läheisyydessä toimivien majoitusyrityksien tarjontaa. Nämä löytyvät heti Nordcenterin kohteiden jälkeen tällä sivulla.​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​Majoituksen varausvaihtoehdot

Voit tehdä majoituksen varauksen alla joko käyttämällä majoituksen varaustoimintoa tai yhteydenottolomaketta. Molemmat mahdollistavat minkä tahansa B&B-majoituskohteen varauksen. ​​​​​​​ Majoituksen varaustoimintoa käytettäessäsi varaat itse majoituksen ja maksat sen netissä. ​​​​​​​​​​​​​​ Lomaketta käytettäessä, toimisto tekee varauksen puolestasi.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​Nordcenterin B&B-majoituspaketit

Nordcenter B&B:ssä majoitut mukavasti ja edullisesti keskellä Nordcenteriä. Majoitus sisältää aamiaispaketin, joka tarjoillaan kartanossa tai tuodaan huoneisiin edellisenä iltana.


Lahjakortit

​​​​​​​Majoituksen voi myös ostaa lahjaksi tai majoituspakettina, johon kuuluvat sekä B&B-majoitus että pelit. Lahjakortit ja majoituspaketit löydät kunkin majoituskohteen omilta sivuilta, joille pääset kohteen alla.

​​​​​​​​​​​​​​Tutustu kohteisiimme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kartanon alakerta
mukava huoneisto lähellä kaikkea

Kartanon alakerrassa on saunalla, kahdella erillisellä makuuhuoneella ja olohuoneella varustettu upea huoneisto, joka soveltuu loistavasti 4 hengen majoitukseen.

Lue lisää

Maitotalo
neljä erillistä huoneistoa keskellä Nordcenteriä

Maitotalosta, joka sijaitsee aivan keskellä Nordcenteriä, löytyy kaksi 2-hengen ja kaksi 3-hengen huonetta, joissa kaikissa on oma suihku ja wc.

​​​​​​​Kohteeseen myydään myös majoituspaketteja.

Lue lisää

Keltaisen talo
​​​​​​​erityisesti ryhmille soveltuva kohde

Keltaisesta talosta, noin 2 kilometrin etäisyydellä Nordcenteristä, löytyy kuusi makuuhuonetta ja paljon yhteistä tilaa. Keltaisen talon tilat soveltuvat erittäin hyvin ryhmille, jopa 15 henkilöä mahtuu majoittumaan taloon.

Lue lisää

Vierasvenesatama Golfmarina

Nordcenterin alueella on vierasvenesatama, jonne voi tulla suuremmallakin veneellä.

Lue lisää


Valitse alla tulo- ja lähtöpäivät sekä majoitettavien henkilöiden määrä. Saat listan kaikista hakutekijöitä vastaavista majoituskohteistamme sekä tiedon kohteen varaustilanteesta. Varaa kohde ja maksa se netissä.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Varaukset
Tulopäivä
Lisää päivämäärä
Lähtöpäivä
Lisää päivämäärä
Vieraat
1 henkilö
Hae
Maaliskuu
ma
ti
ke
to
pe
la
su
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Huhtikuu
ma
ti
ke
to
pe
la
su
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
Aikuiset
-
1
+
Lapset
-
0
+

Voit aina olla toimistoon ​​​​​​​yhteydessä oheisella majoituksen yhteydenottolomakkeella siinäkin tapauksessa, että kaikki kohteemme on varattuna. Toimisto on sinuun yhteydessä saatuaan yhteydenoton ja tekee sopimanne varauksen. Saat varauksesta vahvistuksen ja myöhemmin laskun.

KLIKKAA TÄSTÄ TAI OHEISTA KUVAA TÄYTTÄÄKSESI LOMAKKEEN

Majoituksen yleinen varauslomake

Yleinen majoituksen varauslomake, jota voidaan käyttää minkä tahansa Nordcenterin alueella olevan majoituksen varaukseen.
​​​​​​​
​​​​​​​Toimisto on sinuun yhteydessä vastaanotettuaan yhteydenottopyyntösi ja vahvistaa kanssasi tulopäivän sekä muut varattavat palvelut.

Lue lisää


Golfstrand rivitaloasunto 2-4 hengelle Nordcenterissä meren rannalla.

Rivitalon päätyhuoneisto 89m2 sijaitsee Fream-kentän 2 väylän varrella. Asunto sopii neljälle hengelle: perheelle, ystäväporukalle tai esim. kahdelle pariskunnalle. Asunnosta on upeat ja avarat näkymät Fream-kentälle, kartanolle sekä merelle.
Asunto on kahdessa tasossa. Alakerta: olohuone/keittiö, 1wc, kaksi katettua ja kalustettua terassia. Toinen terassi avautuu kartanolle aamu-päiväaurinkoon, toinen merelle ilta- aurinkoon. Yläkerta: 2mh, saunaosasto, 1 wc, 1 kph, 2 parveketta, toinen aamu- päiväaurinkoon ja toinen merelle ilta-aurinkoon.

Taloyhtiön uimalaituri ja pieni hiekkaranta ovat asunnon edessä. Taloyhtiön uima-allas sijaitsee takapihalla. Venepaikan vuokraus Nordcenterin kautta mahdollista.
​​​​​​​Asuntoa on mahdollista vuokrata viikoksi pe-pe tai ma-pe tai viikonloppuisin pe-su.

Strandin rivitaloasunto Rantabulevardilla

Rantabulevardi 2 b 1, 10410 Åminnefors. Golfstrand rivitaloasunto 2-4 hengelle Nordcenterissä meren rannalla. Rivitalon päätyhuoneisto 89m2 sijaitsee Fream-kentän 2 väylän varrella. Asunto sopii neljälle hengelle: perheelle, ystäväporukalle tai esim. kahdelle pariskunnalle.

Lue lisää​​​​​​​Muut lähialueen majoituskohteet

Muut Nordcenterin lähialueella sijaitsevat majoituskohteet

Billnäs majoitus

Ainut laatuaan. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet hotellimme 22 huonetta vaativille asiakkaille, jota arvostavat väljyyttä, mukavuutta ja materiaalien laatua.

Lue lisää

Torby majoitus

THE TORBY HOTELLI

Lue lisää

Mustion linna

Majoitus hurmaavissa historiallisissa rakennuksissa lumoavassa ympäristössä on elämys!
Mustion Linna tarjoaa golfvieraille 20 % alennuksen hotellihuoneiden listahinnasta. Majoitus sisältää aamiaisen ravintolassa. Etu lunastettavissa ennakkovarauksella Mustion Linnan verkkokaupan kautta saatavuuden mukaan. Varausmahdollisuus shopissa päättyy viimeistään saapumispäivänä klo 12:00.
Etu voimassa ainoastaan Golfliiton jäsenille 31.12.2024 saakka ennakkovarauksella. Golfliiton jäsenyys tulee esittää vastaanottoon saapuessa. Etu koskee yhtä huonetta per jäsenkortti ja myönnetään koko
viipymän ajalle. Alennus ei koske Merliinin tornin sviittiä. Kampanjakoodi: GOLFMUSTIO

Lue lisää

Airbnb - koko huvila Mustiojoen rannalla

Ainutlaatuinen villa Muistionjoen rannalla

Lue lisää