Majoitushuoneistojen varausehdot | Nordcenter

 

 Siirtosääntö voimassa.

 

Majoituksen varausehdot

Nordcenterin majoituksen varausehdot


Nämä Oy Nordgolf Ab:n varausehdot tulevat sitoviksi, kun olet tehnyt majoitusvarauksen Oy Nordgolf Ab:n majoituksiin. Tästä syystä lue nämä varausehdot tarkasti.​​​​​​​

​​​​​​​Varauksen tekeminen

Majoituksen varaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.
Voit tehdä varauksen sähköpostitse osoitteeseen nordcenter@nordcenter.com tai puhelimitse numeroon 0600 390755.

Maksuehdot

Varaus maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Mahdollisesta laskutuksesta on sovittava erikseen.

Majoitushinnat

Majoitushintaan sisältyy huoneiston käyttöoikeus varattuna ajankohtana. Sisäänkirjautuminen klo 16 alkaen ja luovutus klo 11 mennessä. Liinavaatteiden ja pyyhkeiden käyttö sisältyy hintaan.

Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan. Aamiainen tarjoillaan pääasiassa kartanolla tai pyydettäessä toimitetaan huoneistoon edellisenä iltana.

Siivous sisältyy majoituksen hintaan. Asiakkaan on jätettävä huoneisto kohtuulliseen siistiin kuntoon. Jos huoneisto on jätetty erityisen sotkuiseksi tai likaiseksi, asiakasta veloitetaan erikoissiivouksesta tuntiveloituksella 50 e/h.

Ryhmävarauksista peritään varausmaksuna 20 % majoitushinnasta. Maksun ajankohta sovitaan tapauskohtaisesti. Varausmaksu hyvitetään toteutuneen majoituksen maksun yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta, jos varaus peruutetaan. Oy Nordgolf Ab pidättää oikeuden korjata virheellisesti ilmoitetut hinnat.

Majoitukseen saapuminen ja avainten luovutus

Huoneiston avaimet saa vastaanotosta saapumisen yhteydessä. Saavuttaessa myöhään illalla avainten luovutuksesta tulee sopia erikseen etukäteen.
Huoneiston avaimet ovat asiakkaan vastuulla varattuna vuokra-aikana. Jos avaimet häviävät, asiakkaalta peritään aiheutuneet lisäkulut.

Oleskelu huoneistossa

Huoneistossa voi majoittua samanaikaisesti korkeintaan huoneiston tiedoissa mainittu henkilömäärä, ellei toisin ole sovittu varauksen yhteydessä.

Tupakointi on kielletty kaikissa huoneistossa. Jos huoneistossa on kiellosta huolimatta tupakoitu, asiakkaalta peritään huoneen erikoissiivouksesta ja tuuletuksesta aiheutuvat kulut.

Oy Nordgolf Ab:lla on oikeus vaatia asiakasta poistumaan huoneistosta ilman maksun palautusta, jos asiakkaan käytös aiheuttaa merkittävää häiriötä, vahinkoa tai vaaraa muille, tai asiakas on tuonut lemmikin huoneistoon, jossa lemmikit on kielletty. Oy Nordgolf Ab ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle lisäkuluja, joita tälle voi mahdollisesti koitua tilanteen seurauksena.

Otathan mukaan kaikki omat tavarasi, kun poistut huoneistosta varatun vuokra-ajan päätyttyä. Oy Nordgolf Ab ei vastaa huoneisiin unohtuneesta omaisuudesta.


Varauksen peruuttaminen

Peruutukset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen nordcenter@nordcenter.com.
Varauksen voit perua veloituksetta 7 vrk ennen majoitusajan alkua. Tätä myöhemmin perutuista varauksista veloitetaan 50 % majoituksen hinnasta.
Ryhmävaraukset voi perua varausmaksua lukuunottamatta veloituksetta 14 vrk ennen majoitusajan alkua. Varausmaksua ei palauteta. 14-3 vrk ennen majoitusajan alkua perutuista varauksista veloitetaan 50 % majoituksen hinnasta. Myöhemmin kuin 3 vrk ennen majoitusajan alkua perutuista varauksista veloitetaan koko majoituksen hinta.

Suosittelemme kattavan matkavakuutuksen ottamista.

Välittäjän oikeus peruuttaa varaus

Varaus voidaan peruuttaa myös, jos kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) tai muu syy, jota ei olisi millään tavalla voitu ennakoida tai estää. Esim. tulipalo, vesivahinko, tuholaiset tai muu vastaava tapahtuma voi tehdä varatusta huoneistosta asumiskelvottoman, jolloin maksu palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan niin pian kuin mahdollista. Oy Nordgolf Ab ei kuitenkaan ole vastuussa muista kuluista, joita peruutuksen seurauksena voi koitua.

Oy Nordgolf Ab pidättää oikeuden peruuttaa varauksen myös, jos kaksi varausta on tehty samaan kohteeseen samalle ajankohdalle tai osin samalle ajankohdalle. Jos joudumme peruuttamaan sinun varauksesi, ilmoitamme tästä sinulle mahdollisimman pian ja palautamme maksusi välittömästi.

Vahingot

Asiakas on vastuussa oman ryhmänsä mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta huoneistossa ja sen pihapiirissä. Vahingoista tulee ilmoittaa välittömästi Oy Nordgolf Ab:n toimistoon jo ennen alueelta poistumista.

Sovellettava laki ja riitojen oikeuspaikka

Oy Nordgolf Ab noudattaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kaikissa toimissaan. Riitatilanteessa kaikkien osapuolien tulee yrittää selvittää asiat neuvottelemalla. Jos tyydyttävää ratkaisua ei saavuteta neuvottelemalla, voidaan asia viedä ratkaistavaksi Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen. Vuokrasopimukseen sovelletaan Suomen lakia.


Lemmikit eivät ole sallittuja huoneistossa.