Pro Shop & Vili Custom Golf


Nordcenterin pro shop sijaitsee caddiemasterin toimiston yhteydessä. Pro shopista löydät monipuolisen valikoiman golffarin perustuotteita. Tarjolla on aina laaja valikoima palloja, hanskoja, hattuja ja tekstiilejä.

 

Pro Shopin lisäksi Nordcenterissä toimii Vili Custom Golf Pro Shop & Fitting studio.

www.vilicustomgolf.fi

 puh. +358400861225

vili@vilicustomgolf.fi

 

 

Ajankohtaista


Fream kenttä suljettu torstaina 20.2.2020

Tulevan viikon alkupuoli näyttää ennusteissa hyvinkin keväiseltä. Hiihtoloman kunniaksi pyrimme avaamaan Fream kentän maanantaina klo. 9.00. Mikäli olosuhteet osoittautuvat ennustettua heikoimmiksi kenttää ei avata. Kenttä toimii pallorännillä. Ajanvaraus ei ole käytössä. Caddiemastertoimisto auki arkisin klo 9-14. Greenfee 49 €…

Liity jäseneksi Nordcenteriin 2020!

Liity jäseneksi Nordcenteriin kaudelle 2020! Jäsenenä saat nauttia ja pelata Nordcenterin upeassa ympäristössä niin paljon kun haluat. Kokonaishinta 1100€ sisältää seuran jäsenmaksun sekä runsaasti jäsenetuja.

Suomen huippukentät yhteistyöhön

Kytäjä, Linna ja Nordcenter puhaltavat yhteen hiileen. Suomen parhaan golfkentän tittelistä erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä rankingeissa kilpaileva kenttätrio on solminut sopimuksen yhteistyöstä. Kenttätrion yhdenmukaisuutta lisää kaikilla käytössä oleva green fee -hinnoittelun malli, jossa hinnat joustavat 50-120 euron välillä sesongin, kellonajan ja kysynnän mukaan.

Miesten saunassa kunnostustöitä 11.-12.2.2020

Miesten sauna suljettu  ti-ke 11.-12.2. kunnostustöiden takia, suihkut käytössä normaalisti.

WHS tasoitusjärjestelmä otetaan Suomessa käyttöön 19.2.2020

Maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä yhdistää kuusi tasoitusjärjestelmää yhdeksi. Järjestelmän nimi on World Handicap System (WHS). Suomessa järjestelmä otetaan käyttöön 19.2.2020. Sinun ei tarvitse opetella itse järjestelmää, tasoituksesi päivittyy automaattisesti tietojärjestelmissä.

Pe 21.2. - su 23.2. KENTTÄ SULJETTU!