Ravintola Åminnegård | Nordcenter

Toukokuussa Fream kentällä lähdöt 10 tiiltä 

 Siirtosääntö voimassa.

 

Ravintola Åminnegård -
​​​​​​​Restaurang Åminnegård

1570-luvulla perustetun Åminnen kartanon tiloissa toimiva Ravintola Åminnegård tarjoaa kulinaarisia herkkuja.


Ravintola Åminnegård - Restaurang Åminnegård

1570-luvulla perustetun Åminnen kartanon tiloissa toimiva Ravintola Åminnegård tarjoaa kulinaarisia herkkuja.

Under 1570-talet grundades Åminne herrgård i vars utrymmen Restaurang Åminnegård är verksam och bjuder på kulinariska godheter.

​​​​​​​


Hyvän golfkierroksen kruunaa tietysti maittava lounas tai herkullinen illallinen

Tutustu Raaseporissa sijaitsevan Ravintola ÅminneGårdin juhlatiloihin ja tule viettämään niihin unohtumattomat hää-, syntymäpäivä- tai valmistujaisjuhlat ja muut tapahtumat! 120-paikkaisessa ravintolassa on pääsalin lisäksi iso kabinetti ja lobby-baari. Kartanon yläkerrassa on erikokoisia kabinetteja ja kokoustiloja.

Jopa 200-paikkaiselta ulkoterassilta avautuu Raaseporin kaunein näkymä Pohjanpitäjän lahdelle.

Juhlien ja tapahtumien yhteydessä voit myös varata kodikasta B&B-majoitusta. Kartanon huoneisto toimii mainiosti esimerkiksi hääsviittinä! Ravintolan tarjontaan kuuluvat myös kokouspalvelut, jossa on tarjolla tiloja eri tarpeisiin.

Toivotamme kaikenlaiset tapahtumat tervetulleiksi!


​​​​​​​


Keittiöpäällikkö / Restaurangchef Kenneth Löfberg

Raaseporin keittiömestariyhdistyksestä tutun, kansainvälisestikin palkitun Chef Kenneth Löfbergin periaatteena on valmistaa konstailemattomia, hyvänmakuisia, tuoreista raaka-aineista koottuja aterioita, niin kansainvälisiä kuin kansallisia ja paikallisiakin makuvivahteita seuraten

Kenneth seuraa ruokatrendejä ja on mukana mm. seuraavissa yhdistyksissä:

Raaseporin keittiömestarit ry
Etelä-Suomen keittiömestarit ry
Chaine des Rotiesseurs -järjestössä tittelillä Chef de Rotisseur


Bekant från Raseborgs restaurangschefförening, samt internationellt prisbelönta Chef Kenneth Löfbergs principer är att tillaga okonstlad, utsökta, samt från färska råvaror ihopsatta maträtter.

Kenneth följer mattrender och är med i bl.a. följande föreningar

Raseborgs kökschefer rf
Södra-Finlands kökschefer rf
Chaine des Rotiesseurs -organisationen med titeln Chef de Rotisseur
​​​​​​​

Kenneth Löfberg

Keittiöpäällikkö

045 612 0290

Ravintolasali

Kartanon Fream-saliin mahtuu 70 henkilöä. Salin yhteydessä on Benz -kabinetti, josta on suora näköyhteys ravintolasaliin. Juhlamuodossa tilaan mahtuu 50 asiakaspaikkaa. Kartanohenkinen sali sopii erinomaisesti yksityistilaisuuksien juhlatilaksi tai seminaarien luentopaikaksi. Tilojen monipuolisuuden ansiosta voimme kestittää kartanon alakerrassa jopa 150 vierasta. Åminne Gårdin kartanossa on seudun upein kesäterassi! 200 -paikkainen terassi ainutlaatuisin näkymin houkuttelee viipymään pitempäänkin.Kartanon terassi

Kartanon terassi sijaitsee Freamin 18-väylän viheriön yläpuolella. Anniskelu terassille suoritetaan joko ravintolasta tai terassin omasta ulkopisteestä. Terassin kesäiset grillijuhlat ja kilpailujen palkintojen jako ovat jo vakio Nordcenterin tarjonnassa. Terassilla on katettua tilaa yhteensä 150 henkilölle, josta syystä se on kesäaikaa eniten käytetty tilamme.