Kuntosali suljettu 10.1.-24.1.2022
HIIHTOLADUT AJETTU 9.1.2022

Ravintola ÅminneGård

1570-luvulla perustetun Åminnen kartanon tiloissa toimiva Ravintola ÅminneGård tarjoaa kulinaarisia herkkuja.

Hyvän golfkierroksen kruunaa tietysti maittava lounas tai herkullinen illallinen.

Tutustu Raaseporissa sijaitsevan Ravintola ÅminneGårdin juhlatiloihin ja tule viettämään unohtumattomat hääjuhlat, syntymäpäiväjuhlat, valmistujaisjuhlat ja muut tapahtumat! 120-paikkaisessa ravintolassa on pääsalin lisäksi iso kabinetti ja lobby-baari. Kartanon yläkerrassa on erikokoisia kabinetteja ja kokoustiloja.

Jopa 200-paikkaiselta terassilta avautuu Raaseporin kaunein näkymä Pohjanpitäjän lahdelle. Ravintolassa voi järjestää kaikkea, yritystapahtumasta syntymäpäivä- ja hääjuhlaan.

Huippuluokan ravintolamme palvelee esimerkiksi perheesi kesä-, valmistujais-, päättäjäis- tai konfirmaatiojuhlissa. Hääjuhlien ja tapahtumien yhteydessä voit myös varata kodikasta B&B majoitusta. Kartanon huoneisto toimii mainiosti esimerkiksi hääsviittinä! Ravintolan tarjontaan kuuluu kokouspalvelut, jossa tiloja tarjolla eri tarpeiden mukaan.

Toivotamme kaikenlaiset tapahtumat tervetulleiksi!


Raaseporin keittiömestariyhdistyksestä tuttu kansainvälisestikin palkitun Chef Kenneth Löfbergin periaatteena on valmistaa konstailemattomia, hyvänmakuisia, tuoreista raaka-aineista koottuja aterioita, niin kansainvälisiä kuin kansallisia ja paikallisiakin makuvivahteita seuraten.

Kenneth seuraa ruokatrendejä ja on mukana mm. seuraavissa yhdistyksissä:

  • Raaseporin keittiömestarit ry
  • Eteläsuomen keittiömestarit ry
  • Chaine des Rotiesseurs järjestössä tittelillä Chef de Rotisseur​​​​​​​Tutustu lounaslistaamme täällä >>

Tutustu Á la carte listaamme täällä >>

ÅminneGårdin Oivahymy valvontatulokset ovat nähtävissä täällä >>