Ravintola ÅminneGård

1570-luvulla perustetun Åminnen kartanon tiloissa toimiva Ravintola ÅminneGård tarjoaa kulinaarisia herkkuja.Hyvän golfkierroksen kruunaa tietysti maittava lounas tai herkullinen illallinen

Tutustu Raaseporissa sijaitsevan Ravintola ÅminneGårdin juhlatiloihin ja tule viettämään niihin unohtumattomat hää-, syntymäpäivä- tai valmistujaisjuhlat ja muut tapahtumat! 120-paikkaisessa ravintolassa on pääsalin lisäksi iso kabinetti ja lobby-baari. Kartanon yläkerrassa on erikokoisia kabinetteja ja kokoustiloja.

Jopa 200-paikkaiselta ulkoterassilta avautuu Raaseporin kaunein näkymä Pohjanpitäjän lahdelle.

Juhlien ja tapahtumien yhteydessä voit myös varata kodikasta B&B-majoitusta. Kartanon huoneisto toimii mainiosti esimerkiksi hääsviittinä! Ravintolan tarjontaan kuuluvat myös kokouspalvelut, jossa on tarjolla tiloja eri tarpeisiin.

Toivotamme kaikenlaiset tapahtumat tervetulleiksi!


Keittiöpäällikkö Kenneth Löfberg

Raaseporin keittiömestariyhdistyksestä tutun, kansainvälisestikin palkitun Chef Kenneth Löfbergin periaatteena on valmistaa konstailemattomia, hyvänmakuisia, tuoreista raaka-aineista koottuja aterioita, niin kansainvälisiä kuin kansallisia ja paikallisiakin makuvivahteita seuraten.

Kenneth seuraa ruokatrendejä ja on mukana mm. seuraavissa yhdistyksissä:

Raaseporin keittiömestarit ry
Etelä-Suomen keittiömestarit ry
Chaine des Rotiesseurs -järjestössä tittelillä Chef de Rotisseur​​​​​​​Tutustu lounaslistaamme täällä >>

Tutustu Á la carte listaamme täällä >>

ÅminneGårdin Oivahymy valvontatulokset ovat nähtävissä täällä >>

Kenneth LöfbergKeittiöpäällikkö045 612 0290

Kenneth Löfberg

Keittiöpäällikkö

045 612 0290