Nordcenter - Country Club vailla vertaa | Nordcenter

Huom! Freamin avaus siirtyy viikolla eteenpäin sääolosuhteista johtuen
(uusi suunniteltu avauspäivä perjantai 26.4. (säävarauksella)

 

Nordcenter - Country Club vailla vertaa

Hallitus Klubitoimikunta Naistoimikunta Kilpailutoimikunta Seniorutoimikunta Junoritoimikunta

Nordcenter Golf & Country Club Ry

Nordcenter on ainutlaatuinen kokonaisvaltainen kokemus, klubi jonne tullaan kauempaakin.

Seuran toiminta on vilkasta ja uusia jäseniä on toimikuntiin tullut lisää.
Tärkeää on että pelikaudella on rento ja laadukas ohjelma ja iloinen meininki. Jäsenille on luvassa hauskaa lajin parissa joka viikko.
Haasta Fream ja katso kumpi voittaa, sinä vai Fream?
Tai pelaa Benz – klubipelaajan unelma, siihen ei kyllästy koskaan.
Kilpailuja ja tapahtumia on molemmilla. Kerran kuukaudessa on tapahtuma, jonka jatkot terassilla ilta-auringon laskiessa ja musiikin soidessa on ainutlaatuinen. Ja vaikka on kilpailu, niin otsa ei ole rypyssä.

Sunnuntaibrunssi kunnon country club-henkeen koko perheelle palkitussa ravintolassamme ja tennis tuo ohjelmaa niillekin perheenjäsenille, joilla golf ei vielä ole ohjelmassa. Tule autolla tai veneellä, kumpikin onnistuu.

Ja totta kai pidämme huolen myös jäsentemme kehityksestä lajissa. Lajin vankkumattoman ammattilaisen valmistelemat treeniohjelmat eritasoisille pelaajille ovat valmiina huhtikuussa korkattavaksi.

Kesän ohjelma valmistuu maaliskuun aikana, ole kuulolla.

Kysy lisää, meidät tavoitat parhaiten toimiston kautta nordcenter(at)nordcenter.comNGCC Ry:n hallitus 2023​​​​​​​

Jukka-Pekka Vuori, seuran hallituksen puheenjohtaja

Jukka Pulkkinen, kapteeni, Klubitoimikunta

Johanna Aatsalo, naisten kapteeni, Naistoimikunta
Naistoimikunnan kokoonpano:

Pirkko Wigren, seniorikapteeni, Senioritoimikunta
Senioritoimikunnan kokoonpano:

Mikko Raunio, Kilpailu- ja tasoitustoimikunta
Kilpailutoimikunnan kokoonpano:

Lauri Lemmelä, Junioritoimikunta

Antti Ahti seuran toiminnanjohtaja


KLUBITOIMIKUNTA

​​​​​​​Seuran kapteeni toimii Klubitoimikunnan puheenjohtajana.

Klubitoimikunnan tehtävänä on nimensä mukaisesti vaalia ja vahvistaa klubihenkeä järjestämällä eri teemoilla klubi-iltoja ja muuta ohjelmaa. Toimikunta pyrkii kehittämään golfin ohelle muita aktiviteetteja ja ennen muuta lisäämään kartanomme sykettä. Klubitoimikunta on tärkeässä roolissa ohjelman ja palveluiden monipuolistamisessa.

​​​​​​​


NAISTOIMIKUNTA

Toimikunta valmistelee ja järjestelee naisten pelitapahtumat, järjestää tarvittavia peliharjoituksia ja sääntökoulutusta sekä tutustuttaa naisia paitsi toisiinsa myös muihin seuroihin ja kenttiin.

Naistoimikunta on luonut klubillemme perinteitä kaikille jäsenille tarkoitettujen tapahtumien järjestäjänä. Yötön yö viikkoa ennen Juhannusta ja Member´s heinäkuussa ovat kesän kohokohtia, joissa jatketaan tanssin merkeissä terassilla auringonlaskuun.

​​​​​​​


SENIORITOIMIKUNTA

​​​​​​​Seniorit pelaavat joka maanantai viikkokilpailuissa ja monesti päivä päättyy yhteiseen lounaaseen country club-henkeen. Kesän suuri tapahtuma on Belissima Invitational-kutsu ystävä toisesta seurasta mukaan. Lisäksi pelaamme kaikkiaan kuusi seuraottelua muiden golfklubien kanssa ja Ryder cup-kisan. Toimikunta myös suunnittelee sekä koti- että ulkomaan golfmatkoja. Seniorien valmennuksia järjestetään yhdessä seuran pron kanssa.

Senioritoimikunta hoitaa edustajat Suomen golfsenioreiden järjestämiin alueellisiin ja valtakunnallisiin kilpailuihin.


​​​​​​​

KILPAILU- JA TASOITUSTOIMIKUNTA

​​​​​​​Kilpailutoimikunta suunnittelee, kehittää ja toteuttaa seuran kilpailutoimintaa. Tavoitteena on tarjota monipuolisia kilpailuja, jotka vastaavat jäsenistön toiveita.

Toimikunta laatii yhdessä golftoimiston ja muiden toimikuntien kanssa seuran kilpailukalenterin. Toimikunta määrittelee kilpapelaamisen periaatteet, huolehtii edustuspelaamisen ohjeista ja kriteereistä ja huolehtii tehotreeniohjelmien järjestämisestä erityisesti miesjäsenille yhdessä pron kanssa. Toimikunta vastaa myös kilpailuissa noudatettavista kilpailumääräyksistä ja paikallissäännöistä.

Toimikunta järjestää elokuussa pelattavat seuran mestaruuskilpailut.

Kilpailutoimikunnan yhteydessä toimii tasoitustoimikunta.​​​​​​​


JUNIORITOIMIKUNTA

​​​​​​​Junioritoimikunta vastaa seuran lasten ja nuorten toiminnasta. Toimikunnan tehtävänä on järjestää kattavasti kilpailu- ja harjoitustoimintaa eri-ikäisille ja tasoisille junioreille. Junnuleirejä järjestetään useampia kesän kuluessa.


JÄSENYYSTOIMIKUNTA

Tehtävänä on laatia aloitteleville pelaajille ohjelma kehityspoluksi ja houkutella mukaan pelaamaan, seuratoimintaan ja tapahtumiin. Toimikunnassa kehitetään ja koordinoidaan seuran ”kummipelaaja” -toimintaa yhteistyössä muiden toimikuntien kanssa.

Toimikunnassa seurataan jäsenmäärän kehitystä ja siihen liittyviä toimia.