Snooker | Nordcenter


 

 

Snooker

Nordcenterin kartanorakennuksessa on käytettävissä kilpatason snooker-pöytä. Pääset pelaamaan snookeria varaamalla itsellesi pelivuoron joko kertamaksulla tai ostamalla koko sesongin kattavan kausioikeuden.


​​​​​​​Kilpatason Snooker-pöytä

Kartanon yläkerrassa sijaitseva snooker-huone, jonne pääset oven ollessa lukossa varauksen yhteydessä syntyvällä kulkuoikeudella. Kartanon yläkerrassa on myös vapaasti käytettävä biljardi-pöytä.


​​​​​​​Snooker-pöydän ajanvarauskalenteri

Alla kartanon yläkerrassa olevan snooker-pöydän ajanvarauskalenteri, josta voit varata itsellesi ajan. Varauksen voit suorittaa kertamaksulla tai hankkimalla kausioikeuden. Kausimaksutuotteen löydät heti kalenterin alapuolelta.


Kausioikeus

Jäsenenä tai osakkaana voit hankkia snookerin kausioikeuden. Tee se ostamalla "Snooker kausimaksu" -tuote. Maksa kausioikeutesi netissä ennen varausta, muuten järjestelmä ei tunnista sitä.

Kertamaksu

Vieraspelaajilta peritään snooker-vuoron kertamaksu varauksen yhteydessä. Sama koskee niitä jäseniä ja osakkaita, joilla ei ole kausioikeutta.

Kulkuoikeus

Snooker-tilaan, joka on kartanon yläkerrassa, on kartanon normaaleina aukioloaikoina vapaa pääsy. Hankittuasi kausioikeuden sinulle muodostuu kulkuoikeus, jolla pääset kartanon tiloihin myös kartanon ollessa lukittuna. Kulkuooikeus syntyy myös kertamaksun yhteydessä, mutta vain varatulle ajalle.

Snooker-pelivälineet

Sinulla ei tarvitse olla omia snookerin pelivälineitä päästäksesi alkuun. Kartanolla on käytettävissä harjoitteluun sopivia välineitä, jotka kuuluvat snooker-vuoron hintaan.


​​​​​​​Muut varausvaihtoehdot »

Jos snooker ei ole nyt varattavissa, voit aina yrittää muita pelejä. Alla muutama, otsikosta kaikki varattavat.

Tenniskentät​​​​

Nordcenterissä voit pelata tennistä joko massa- tai kovalla kentällä. Pääset pelaamaan tennistä varaamalla itsellesi pelivuoron joko kertamaksulla tai ostamalla kausioikeuden, joka kattaa koko sesongin.

Lue lisää

Padel-kentät

Nordcenteriin valmistui vuonna 2021 kaksi padel-kenttää. Pääset pelaamaan padelia varaamalla itsellesi pelivuoron joko kertamaksulla tai ostamalla koko sesongin kattavan kausioikeuden.

Lue lisää

Simulaattori

Nordcenterin kuntosalilla on talvisin käytettävissä simulaattori. Voit harjoitella simulaattorissa varaamalla kertavuorosi tai ostamalla kausioikeuden, joka on tarjolla jäsenille ja osakkaille.

Lue lisää