40 000 PELIKIERROSTA TÄYTEEN!


Tästä lähtee Mette Junneliuksen upealla avauksella käyntiin kauden 40 000. pelikierros.

Onnittelut!

Joukko iloisia naisia asteli lokakuisena aamuna caddiemasterin toimistoon. Kyseessä oli kauden 40000 pelikierros ja vastaanotto sen mukainen. Mette palkittiin lahjakortilla ja kuohuvalla.

Leena ja Viviann ovat onnellisia ystävättärensä puolesta. Kauniin syksyisen aamun lähtö 9:40 lähteekin naisilla iloisissa merkeissä käyntiin.

 

Poikkeuksellinen kausi alkaa olla loppusuoralla. Keväällä kauteen lähdettiin poikkeusolosuhteissa ja erityisjärjestelyin. Kaudesta muodostui kuitenkin todella vilkas ja pelaajia kentillä oli odotettua enemmän. Edelliskauden reilusta 28 000 kierroksesta on kasvua reilusti. Olemme kauteen tyytyväisiä, vaikkakin kasvun myötä peliaikojen saatavuus on muuttunut. Edelleen kuitenkin vahvuutemme on väljyys ja tilaa pelaamiselle löytyy kohtuullisesti. Pidämme molemmat kentät avoinna toistaiseksi ja säiden kehittymistä seurataan. Kenttien syyskunto on erinomainen ja vielä ehtii hyvin ulkoilemaan golfin merkeissä. Toimitusjohtaja Antti Ahti toteaa.

Antti Ahti onnittelee kuohuvan ja lahjakortin kera Metteä, jolle onnekkaasti  40 000 pelikierros osui. Mette on pelannut itse noin 40 golfkierrosta kauden aikana.

 

 

 

Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)