Kentänhoito tiedottaa 6.10.2020


Syksy tuo hieman muutoksia pelikäytäntöihin. Benzillä valkoiset ja siniset tee-palikat on korvattu muovilätkillä. Samoin Freamillä on korvattu valkoiset palikat lätkillä. Toimenpiteellä helpotetaan loppusyksyn huoltotöitä lyöntipaikkojen osalta. 

7.10 lähtien Benzillä kaikki lähdöt tapahtuvat 10-teeltä. Syynä tähän on etuysiltä alkava bunkkereiden korjausrakentaminen. Tarkoituksena on korjata bunkkereita niin pitkälle syksyyn kuin kelit sallivat.Projektin aikana vanhat hiekat poistetaan, bunkkerit reunoitetaan ja salaojat korjataan.Tämän jälkeen pohjat valetaan Capillary concrete materiaalilla. Viimeisenä bunkkereihin lisätään uusi hiekka. Projektista tiedotamme tarkemmin kun työ on saatu kunnolla käyntiin.
Linkistä voi tutustua Capillary concrete materiaaliin https://youtu.be/aWVsl8dkzK8

Fream 4 ja Benz 7/15 kenttä wc:t poistuvat käytöstä perjantaina 9.10 , kastelujärjestelmän tyhjennyksestä johtuen.

Freamin väylien ilmastustyö on saatu päätökseen. Väyliltä poistettiin valtava määrä kuitua, arviolta n. 100 m3. Hiekkaa lisättiin väylille 300 m3.

Viikon aikana aloitamme Benzin väylien ilmastuksen. Ilmastus tehdään piikillä, eli pintaan jää vain pieni reikä. Väylät pyritään myös dressaamaan kevyesti.

Kentillä tehdään lähiviikkoina myös pienempiä korjaustöitä. Ensimmäisenä korjataan Benz 7 viheriön kosteus ongelma. Viheriön oikeaan reunaan tehdään n. 50 m uutta salaojaa.

Hyvää lokakuun alkua!

Staffan Lundmark

 

 

 

Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)