Kentänhoito tiedottaa


Kalenterin mukaan kesä lähestyy mutta sää ei kalenteria seuraa. Kylmä ajanjakso on hidastanut varsinkin Benz kentän elpymistä talvivaurioista. Kentällä on tällä hetkellä 14 viheriöä harsojen alla.
Harsoilla pyritään nopeuttamaan kylvöjen kasvuunlähtöä  tasaamalla lämpötilavaihteluja niiden alla. Kylvöt lähtivät hyvin itämäään menneen lämpimän jakson aikana, eli tilanne siltä osin on hyvä. Täyden viherpeittävyyden saavuttaminen kestää varsinkin varjoisten viheriöiden osalta vielä useamman viikon.
Benz avataan kauden korkkaus kisan ajaksi sunnuntaina 2.5. Kenttä suljetaan kuitenkin maanantaina, ja avataan jatkuvalle pelille perjantaina 7.5 kello 10.00.
Ensi viikolla Benzillä jatketaan eri osa-alueiden viimeistelyä. Kentällä on tehty mittavia ilmastus, kylvö ja hiekoitus töitä kaikilla pelipinnoilla. Väylät on holkki-ilmastettu, kylvetty ja katettu noin. 600:lla tonnilla hiekkaa. Lyöntipaikat sekä viheriöiden ympärys-alueet on myös ilmastettu ja hiekoitettu.
Bunkkereiden kunnostustyöt jatkuvat kentällä koko kevään ajan. Työn alla ovat nyt reikien 11,12 ja 4 bunkkerit. Osa bunkkereista ovat kauden avauksen osalta siis vielä poissa pelistä.

Uusittu pallokone rangella on temppuillut heti alusta asti. Uusi piirikortti asennetaan tänään 29.4 ja toivomme todella että laite sen jälkeen toimii kuten pitää. Pahoittelemme tästä syntynyttä vaivaa jäsenkorttien käytön suhteen. Uudet range-pallot jäivät ensin ilmeisesti Suezin kanavan rahtilaiva sumaan, eikä niiden tarkkaa saapumisaikaa Nordcenterin tarkasti vielä tiedetä. Pallot joka tapauksessa vaihdetaan heti niiden saapuessa. Suljemme rangen pallojen vaihdon ajaksi. Työn arvioidaan kestävän noin päivän.

Kirjoitettavaa riittäisi useamman sivun verran mutta säästämme loput ensi tiedotetta varten.

PS. Korjaamattomia alastulojälkiä on esiintynyt Freamin viheriöillä sekä harjoitusalueilla suhteettoman paljon. Muistuttakaa myös pelikaveria mikäli tämä ratkaisevan
tärkeä toimenpide unohtuu. Kiitos!

 

Repairing Pitchmarks

T.

Staffan Lundmark
Kenttämestari

 

 

 

Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)