Kentänhoito viikoilla 37 & 38


Syystyöt on aloitettu viikko sitten Freamin viheriöiden holkituksella ja pystyleikkuulla. Pystyleikkuulla poistetaan liiallinen kuitu kasvualustan pinnasta. Tällä pyritään estämään mm. sammalten leviäminen viheriöillä. Holkituksella parannetaan kasvualustan ilma-tilavuutta sekä läpäisevyyttä.
Näiden toimenpiteiden jälkeen viheriöt kylvetään rönsyröllillä. Rönsyröllin osuutta viheriöillä pyritään aktiivisesti lisäämään pelipintojen parantamiseksi.

Viheriö toimenpiteen ensimmäisen osion jälkeen

 

Toisessa vaiheessa pintaan noussut materiaali siivotaan pois ja pinta kylvetään

 

Toimenpiteen viimeisessä osassa viheriö katetaan hiekalla. Hiekka työstetään pintaan niin että kaikki reiät täyttyvät

Ensi viikon maanantaina aloitamme vastaavat toimenpiteet Benzin viheriöillä. Kenttä on silloin suljettu maanantai aamupäivästä torstaihin.
Toimenpiteestä palautuminen kestää säästä riippuen 10- 15 päivää.

Viheriö 8 päivää toimenpiteen aloittamisesta. Kuva otettu 11 syyskuuta leikkuun jälkeen.

Väylien ilmastuksia ja hiekoituksia tulemme aloittelemaan lähiviikkojen aikana. Siitä tiedotamme lähemmin kun tarkka aikataulu on tiedossa.

Kasvinsuojelu ruiskutukset ovat myös ajankohtaisia. Niitä tehdään silloin kun säät sallivat. Pyrkimys on tehdä ne sellaisena aikana kun pelaajia ei ole kentällä. Tarkemmat tiedot saa ruiskutupäivänä caddiemasterilta.

Freamin valkoisilla ja sinisillä lyöntipaikoilla pyöreät tee merkit on korvattu vastaavan värisillä maata myötäilevillä lätkillä viime vuoden tapaan leikkuiden nopeuttamiseksi.

Hyvää alkusyksyä!

KUNTOSALI JA BILJARDI suljettu 1.-28.4.2021 Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)