Nordcenterin peliohjesääntö 2021


NORDCENTERIN PELIOHJESÄÄNTÖ 2021

PELAAMISEN YLEISET EDELLYTYKSET

1. Määritelmät
Jäsen
Jäsen on Nordcenter Golf & Country Club ry:n jäsen. Jäsenen maksuvelvollisuudet tulee olla suoritettu.
Osakas
Osakas on Oy Nordgolf Ab:n osakkeenomistaja.
Pelioikeudenhaltija
Pelioikeuden haltija on henkilö, jolle on nimetty Oy Nordgolf Ab:n osakkeen pelioikeus. Pelioikeudenhaltija voi olla myös osakas ja/tai jäsen.
Vieraspelaaja
Vieraspelaaja on muun kotimaisen tai ulkomaisen seuran pelaaja kuin Nordcenter Golf & Country Club.

2. Yleistä
Osakkeeseen liittyvän pelioikeuden käyttö edellyttää, että pelioikeudelle on nimetty yksi käyttäjä tai pelioikeus on vaihdettu 25 pelilipuiksi tai 25 sähköiseksi pelilipuksi ja että osakkaan kaikkiin osakkeisiin liittyvät yhtiökokouksen määräämät maksut on maksettu.

3. Varausoikeudet
Jäsenet, osakkaat ja pelioikeudenhaltijat voivat varata peliajan itselleen ja samassa lähdössä pelaaville vierailleen 14 vrk aikaisemmin.
Vieraspelaajan varausoikeus on 3 vrk. Pelilippu tai sähköinen pelilippu ei muuta varausoikeutta.
Peliaikoja voi varata ennakkoon yhden / päivä, muut varaukset (vähintään 5 tuntia myöhemmälle ajalle) voi tehdä vasta pelipäivänä. Ryhmä- ja majoitusvarausten varausoikeudesta päättää toimitusjohtaja.

4. Vaihtomaksut
Pelilippujen ja sähköisten pelilippujen vaihtomaksu on 100 €.

5. Nimetty pelioikeus
Osakkeeseen liittyvän pelioikeuden voi nimetä yhdelle henkilölle. Mikäli henkilö on nimetty pelioikeuden käyttäjäksi useampaan kuin yhteen pelioikeuteen, pelaa hän itse yhdellä pelioikeudella. Muilla omalla nimellään olevilla pelioikeuksilla voi hän tuoda veloituksetta yhden vieraan pelioikeutta kohden.
Pelioikeuden haltijalla on oikeus kutsua enintään kolme vierasta omaan peliryhmäänsä hallituksen vahvistamaan kierroskohtaiseen hintaan. Kutsuvieraan tasoitusvaatimus on 54. Pelioikeuden käyttäjä on vastuussa kutsuvieraidensa käytöksestä.
Pelioikeuden käyttölomakkeen löydät täältä

6. Peliliput
Osakkeeseen liittyvän pelioikeuden voi vaihtaa 25 pelilippuun. Pelilippujen haltijalla ei ole oikeutta tuoda peliryhmäänsä kutsuvieraita. Yksi pelilippu oikeuttaa yhden pelikierroksen pelaamiseen. Pelilipun voi jakaa kahteen yhdeksän reiän pelikierrokseen. Pelilippua ei voi toimittaa jälkikäteen.
Pelilippujen vaihtolomaakken löydät täältä

7. Sähköiset peliliput
Osakkeeseen liittyvän pelioikeuden voi vaihtaa 25 sähköiseen pelilippuun. Mikäli pelioikeus on vaihdettu sähköisiin pelilippuihin, tulee sähköisille pelilipuille nimetä yksi käyttäjä. Yksi sähköinen pelilippu oikeuttaa yhden pelikierroksen pelaamiseen. Sähköisen pelilipun voi jakaa kahteen yhdeksän reiän pelikierrokseen. Nimetty käyttäjä voi tuoda korkeintaan kolme vierasta kerrallaan pelilipuilla. Suuremmista ryhmistä on sovittava erikseen toimitusjohtajan kanssa. Nimetyn henkilön täytyy pelata vieraidensa mukana peliryhmässä, ellei asiasta ole poikkeustapauksena sovittu yhtiön toimitusjohtajan kanssa.

8. Vieraspelaajien pelaaminen
Vieraspelaajien pelaamista saatetaan rajoittaa ruuhkaisina ajankohtina. Vieraspelaajien tasoitusvaatimus on 54.

9. Etiketti
Kansainvälisesti hyväksytyn golfetiketin ja peliturvallisuuden ylläpitämiseksi jokaiselta golfkentällä pelaavalta henkilöltä edellytetään, että hänen tietonsa löytyvät Suomen Golfliiton e-birdie järjestelmästä tai vastaavasta ulkomaisen golfseuran järjestelmästä.
Pelaajalla tulee olla siisti peliasu niin kentällä kuin harjoitusalueillakin (ei farkkuja).

10. Varausten peruminen
Varattu aika on peruttava viimeistään kahta tuntia ennen peliaikaa. Mikäli pelaaja jättää aikavarauksen perumatta toistuvasti, menettää hän oikeuden peliajan varaamiseen kahdeksi viikoksi. Lisäksi pelaajalta voidaan periä 40 euron suuruinen sakkomaksu.
Mikäli pelaaja jättää peruuttamatta osallistumisensa klubitapahtumaan tai kilpailuun ilman pätevää syytä, veloitetaan häneltä klubitapahtuma- tai kilpailumaksu. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään tapahtumaa tai kilpailua edeltävänä päivänä klo 14.00 mennessä.

11. Ilmoittautuminen
Jokaisen pelaajan on henkilökohtaisesti ilmoittauduttava caddiemasterin toimistossa tai sähköisellä järjestelmällä ennen pelikierroksen alkua. Pelaajan on oltava aloituspaikalla valmiina aloittamaan pelikierros määrättynä lähtöaikana.

12. Pelikierroksen aikana
Puhelimen käyttö ei saa häiritä kanssapelaajia.
Pelattuaan 9 reikää, pelaajat eivät saa golfsääntöjen mukaan tarpeettomasti viivytellä peliä asioidessaan klubiravintolassa / kioskilla ennen jatkamista seuraavalle reiälle.

13. Golfautot
Alle 15-vuotiaat eivät saa käyttää golfautoa Nordcenterin alueella.
Yksityisissä golfautoissa tulee olla liikennevakuutus.
Golfauton käytössä pätee normaalit tieliikenteen alkoholirajat.

14. Muuta
Koirat tulee pitää kytkettyinä. Koiran saa ottaa mukaan kentälle, mikäli siitä ei ole haittaa kanssapelaajille.

Yhtiön toimitusjohtajan päätöksellä voidaan poiketa peliohjesäännöstä.

Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)