Pelikierrokselle ilmoittautuminen ja maksaminen


Näin ilmoittaudut ja maksat:

Pelioikeudella pelaava
Ajanvaraus
suoraan NexGolfista tai puhelimitse caddiemasterilta (019-276 6850 arkisin klo 9-14).  Peliaika varataan etukäteen. Mikäli et onnistu tekemään varaustasi  NexGolfiin, ilmoita peleistäsi sähköpostilla nordcenter@nordcenter.com.
Peruminen on mahdollista viimeistään 30 min ennen kierrokselle lähtöä NexGolfin kautta. Mikäli peruminen ei onnistu tai lähtöön on alle 30 min tulee peruminen tehdä puhelimitse tai sähköpostitse caddiemasterille.
Pelioikeus tulee olla nimettynä kaudelle 2020 sekä jäsen- ja vastikemaksu maksettumuutoin veloitamme laskulla hinnaston mukaisen greenfee maksun.

NGCC jäsen ilman pelioikeutta, oman pelaajan vieras ja vieraspelaajat
Ajanvaraus peliaika varataan etukäteen. Vieras pelaajat voivat soittaa caddiemasterille 019-276 6850 (arkisin klo 9-14) tai käyttää NexGolfin Teetime-ajanvarausta, www.teetime.fi.
Vieraspelaajat pääsevät kaikkina aikoina molemmille kentille.
Ilmoittautuminen kierrokselle maksamalla greenfee maksu ja toimimalla kyseisen maksutavan ohjeiden mukaisesti. Ohjeet alla.
Peruminen on mahdollista viimeistään 30 min ennen kierrokselle lähtöä NexGolfin kautta. Mikäli peruminen ei onnistu tai lähtöön on alle 30 tulee peruminen tehdä puhelimitse tai sähköpostitse caddiemasterille.

Näin maksat:

Vieraspelaaja voi maksaa greenfeen Teetime-ajanvarauksen yhteydessä.

MobilePay

Avaa MobilePay -sovellus. Vastaanottajaksi numero 72636 (samaan kohtaan kuin puhelinnumero normaalisti). Summaksi green feen hinta (kts hinnasto alla). Lähetä kopio kuitista tai tietoa maksusta (nimi, päivämäärä, kellonaika) sähköpostilla, nordcenter@nordcenter.com

ePassi
Voit maksaa ePassilla alla olevilla ohjeilla ja sen jälkeen lähetä kuitti tai tiedot sähköpostitse nordcenter@nordcenter.com (hinnasto alla).

Mikäli mikään yllä olevista maksutavoista ei ole mahdollinen tai haluat maksaa pelilipuilla 

Lähetä sähköpostitse nordcenter@nordcenter.com vähintään seuraavat tiedot: Nimesi, puhelinnumerosi, päivämäärä ja lähtöaika sekä toivomasi maksutapa. Sovimme kanssasi vaihtoehtoisen tavan hoitaa pelikierroksen maksun.

HINNASTO:
Osakkaan vieras, aikuinen: 45 €
Osakkaan vieras, juniori: 20 €

Vieras, aikuinen arkisin: 50 €

Vieras, aikuinen viikonloppuisin: 60 €
Vieras, juniori: 25 €
Opiskelija: 25 €

 

Huom! Kenttä WC:t pois käytöstä, ainoastaan kartanon terassin ja Benz-kioskin WC:t ovat käytössä.

Turvallista golfia kaikille!

Mikäli välttämättä tarvitset ostaa rangekortteja, poletteja tai proshopista tarvikkeita, niin soita ulko-oven vieressä olevaa kelloa, niin caddiemaster tulee ovelle vastaan (klo 9-14).

Huom! otamme yksi kerrallaan sisään asioimaan.

Range toimii polettien ja rangekorttien lisäksi euron ja kahden euron kolikoilla.

KUNTOSALI JA BILJARDI suljettu 1.-28.4.2021 Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)