Reserviläisurheiluliiton 15. golf SM-kisat 18.7.2020


Lauantaina 18.7.2020 pelattiin Nordcenterin Benz-kentällä Reserviläisurheiluliiton 15. golf SM-kisat.

Kilpailun järjestäjänä toimi Västnylands Reservofficersförening r.f. ja Ekenäsnejdens Reservister r.f.

Reserviläisurheiluliiton golf SM-kisat pelattiin Nordcenterissä edelliskerran vuonna 2011, Fream-kentällä.

Osanottajia oli ilmoittautunut 35 maanpuolustusjärjestöjen reserviläistä, 31 miestä ja neljä naista. Koronaviruksen vuoksi kisat peruutettiin maaliskuussa,  mutta Valtioneuvoston ja Golfliiton päätösten ja uusien kilpailuohjeiden mukaan kilpailut pystyttiin kuitenkin pitämään. Kisat pelattiin upeassa säässä ja erittäin hyväkuntoisella kentällä.
Kilpailun voittorohmu oli Antti Peltoniemi, joka edusti Ruuhikosken golfia ja Seinäjoen reserviupseerikerhoa. Peltoniemi voitti kiertopalkinnon parhaalla pistebogey-tuloksella 40 pb, lyöntipelin 79 lyönnillä, tasoituksellisen lyöntipelin 68 pisteellä ja oli mukana Etelä-Pohjanmaan voittoisassa reservipiirien joukkuekisassa.
Lyöntipelin kakkonen oli Mikko Peltoniemi Teuvalta ja kolmas Kustaa Hautamäki Hämeestä.
Pistebogey-kilpailun voittaja oli Matti Väätänen Kymistä 37 pb, toinen Veikko Ruohomäki Valkeakoskelta, 35 pb ja kolmas Mika Kuokkanen Pohjois-savosta.
Naisten sarjan voittaja oli Alastaron golfia ja reserviläisiä edustanut Minna Nenonen 34 pb, toinen Nordcenterin jäsen Helsingin reserviläisten jäsen Kaarina Niemi 33 bp ja kolmas salolainen Eeva Kyrönlahti.

Kilpailun johtajana toimi Reserviläisliitto ry:n ja Nordcenter Golf and Country clubin kunniajäsen Matti Niemi. Hienojen kilpailujen startterina toimi Raaseporin Reserviupseerien ja Nordcenterin jäsen Erkki Rissanen.

ResUl SM-kisat

ResYk SM-kisa (kilpailun johtaja Matti Niemi ja toimitusjohtaja Antti Ahti)

Lipunnosto

Antti Peltoniemi voittopalkintoineen

Voittajat Antti Peltoniemi ja Minna Nenonen, keskellä kilpailun johtaja Matti Niemi

 

Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)