The Fream Extreme Open by Åminne Miljö 8.7.2020


 

The Fream Extreme Open by Åminne Miljö 8.7.2020

Tänään nähdään haastaako kenttä pelaajan vai pelaaja kentän!

Seuraa kilpailua suoraan sivuiltamme ja näe kilpailun eteneminen.

Tulosluettelo: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1035#/competition/2538189/leaderboard

Aamun tunnelmia kisapäivästä

Katsotaan kuka miehistä lennättää palloa tänään merenrantamaisemissa väylällä 8 pisimmälle ja kenen drive naisista kantaa kapeahkolla väylällä 12

Kuka draivaa tykimmin

”Riskillä lyödään ja niin kovaa kun lähtee”

– Eetu Isometsä –

Kalle Samoojan peli on loksahdellut kohdalleen haastellisella Freamin kentällä.

Kisamenoa

Kisa avattiin komeasti kartanon terassin viereltä.  Katsojat saivat todistaa upeita lyöntejä, mitatut pisimmät draivit lankesivat miesten Teemu Pitkäsen lennättäessä palloa huimat  350 metriä merenranta väylällä 8 ja naisten osalta Niina Liiaksen vastaavalle 230 metrin tempaukselle väylällä 12. Pelaajien saavuttaessa kentän korkeimmalle kohdalle väylän 5 alkuun kiistatta kaikkien pulssi oli korkealla. Freamin kauneimmalta paikalta josta näkymät merelle avaava väylä 6 antoi pelaajille loistavan tunteen osan lyödessään avauksensa suoraan greenillle.

Naisten osalta kilpailupäivä oli tiukka ja päättyi tasapeliin Tiia Koiviston ja Sanna Nuutisen välillä. He pelasivat tuloksen 76 (+4). Tämän vuoksi Tiia ja Sanna lähtivät pelaamaan uusintareikää ykköstiille. Pelin voitto kuitenkin ratkesi vasta toisella uusintareiällä Sanna Nuutisen birdie – puttiin jonka hän laittoi sisään väylällä 18 yleisön kannustaessa. Amatöörinaisista parhaaseen tulokseen ylsi Camilla Järvelä (80, +2) joka voitti myös lähimmäksi lippua kilpailun.

Ammattilaismiehissä parhaat pelurit olivat : Kalle Samooja 70 (-2) AlexHietalaMatiasHonkala ja Juuso Kahlos. Heidän tuloksensa oli 73 (+1).

Amatöörisarjan voittaja Joonas Hinkkasen tulos oli lyönnin heikompi kuin Samoojalla eli 71 (-1). Rasmus Karlsson tuli toiseksi tuloksella 72 (par) ja kolmanneksi Ilari Saulo tuloksella 73 (+1).

Ammattilaisten ja amatöörienpalkintojenjako

Kalle Samooja ja Joonas Hinkkanen taltutti Fream-kentän Nordcenterissä – ensimmäistä kertaa Extream -kisan historiassa pelaamalla kentän alle parin

”Suomesta ei löydy moista testipaikkaa mitä Fream, kenttä on lähellä sitä mitä me pelaajat European Tourilla joka päivä kohtaamme ja mikä on todellinen vaatimustaso meillä. Toivon että Suomessa järjestettäisiin tämänlaisia tapahtumia enemmänkin, meille tämä on hienoa kun kenttä on laitettu vaikeaksi ja pääsemme ottamaan kaiken irti itsestämme pelin aikana”, sanoi Kalle Samooja voittopuheessaan.

Kalle Samooja

 

Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)