TULE SEURAAMAAN THE FREAM EXTREME OPEN 8.7.2020


Kuka alittaa parin – Kuka saavuttaa lippujen vaikeatkin paikat – Kuka draivaa tykimmin!

The Fream Extreme Open by Åminne Miljö – Kilpailu pelataan 8.7.2020. Kovatasoinen kilpailu järjestetään kuuden vuoden tauon jälkeen uusituin konseptein Fream kentällä. Kilpailun perusidea kuitenkin pysyy samana ja Fream pelataan mahdollisimman vaikeilla kenttäasetuksilla, joka huokuu haasteita pelaajille.

Miten katsomaan?

Katsojille kilpailun seuraaminen on rakennettu helpoksi upein puittein ja parhaimmat katsojapaikat löytyvätkin kartanon kauniilta terassilta, jonne myös kilpailun ykköstii on nostettu. Ykköstiin avausten lisäksi voi helposti kartanon terassilta seurata 18 väylän lähestymisiä mahtavin tunnelmin, jonka Anssi Kukkonen tarjoaa selostaen pelaajien viimeisen lähestymisen.

Toinen hyvä katsomopaikka on Benzin kioskin viihtyisä ympäristö, jossa yleisö pääsee seuraaman väylän 16 avauksia ja väylän 15 tiukkoja lähestymisiä.

Kilpailun pääsponsori Åminnne Miljö tarjoaa jokaisella katsojalle yhden talon juoman, jotka tarjoillaan kartanon terassilla sekä Benzin kioskilla.

Pelaajat

Kilpailuun osallistuu korkeatasoinen pelaajajoukko, joka koostuu Suomen ja Viron kärkipelaajista. Mukana on 120 ammattilais- ja amatööripelaajaa. Nimekkäimmät pelaajista ovat European Tour pelaajat Kalle Samooja, Sanna Nuutinen ja Tiia Koivisto

Voittajasuosikkeihin kuuluvat Challenge Tourin pelaaja Lauri Ruuska sekä tuore reikäpelin Suomen mestari Ilari Saulo.

Nordcenteriä edustava Wilma Merenmies lähtee kilpailuun kuumassa ryhmässä klo 11:10 yhdessä Sannan Nuutisen ja Niina Liiaksen kanssa. Muita Nordcenteriläisille tuttuja nimiä ovat mm Casper Simberg.

Kilpailupäivä tarjoaa huikeita suorituksia ja mahdollisuuden nähdä huippupelaajat ääriolosuhteissa, jota ei normaalisti golfkilpailuissa näe. Tule ja koe viihtyisä kilpailupäivä parhaalta paraatipaikalta.

Nordcenterin kartanon ravintolapalvelut kruunaavat kesäisen kisapäivän!

Tulosluettelo: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1035#/competition/2538189/leaderboard

 

Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)