Á La Carte | Nordcenter

 

 

 

Ruokalista ja tilausmenu

Raaseporin keittiömestariyhdistyksestä tutun, kansainvälisestikin palkitun Chef Kenneth Löfbergin periaatteena on valmistaa konstailemattomia, hyvänmakuisia, tuoreista raaka-aineista koottuja aterioita.


Ravintola Åminnegård - Ruokalista

Ravintola Åminnegårdin periaatteena on valmistaa herkullisia ja mutkattomia aterioita tuoreista raaka-aineista, yhdistellen kansainvälisiä, kansallisia sekä paikallisia makuja. Ihastuttava ympäristö ajattomine rakennuksineen vanhassa kulttuurimaisemassa on oikea paikka nauttia erinomaisesta päivällisestä. 120-paikkaisessa ravintolassa on pääsalin lisäksi iso kabinetti ja lobby-baari. 200-paikkaiselta terassilta avautuu kaunis näkymä Pohjanpitäjän lahdelle.


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​





Ruokalista​​

klo 15 alkaen

från och med kl. 15







Kartanon katkarapuleipä

leipä, salaattia, kananmunaa, tilli-majoneesi, katrapua, sitruna

pieni 12 € / iso 18€


Kanttarelli-pekonipasta​​​​​​​

Pastaa, kermainen kanttarelli-pekonikastike

19 €

​​​​​​​​​​​​​​

Quesadilla

Kana, paprika, sipulia, juusto, salaatti,

chipotlemajoneesi, jalapeno, tortilla

18 €


Wieninleike, ranskalaisilla

-porsaan ulkofile

23 €


Classic Chefs Open burger

Brioche, 180 g naudanpihvi,

Monterey Jack (VL), pekoni, wasabimajoneesi, tomaatti, marinoitu sipuli, salaatti, Ranskalaiset

22 €


Jälkiruoka


Suklaafondant, jugurtti sorbetti (L)

12 €





Herrgårens räksmörgås

bröd, sallad, ägg, dill-majonäs, räkor, citron

liten 12 € / stor 18€

Kantarell-baconpasta

Pasta med gräddig kantarell-baconsås

19 €


Quesadilla

Kyckling, paprika, lök, ost, sallad, jalapeno, chipotlemajonäs, tortilla

18 €


Wienerschnitzel med franskpotatis

- gris yttrefile

23 €


Classic Chefs Open burger

Brioche, 180 gr nötbiff, bacon, wasabimajonäs, marinerad lök, sallad, tomat,

Monterey Jack (VL)

Fransk potatis

22 €



Dessert


Chokladfondant, yoghurt sorbet (L)

12 €





Tilausmenu

Keittiömestari Kenneth Löfbergin tilausmenu tarjoillaan perjantaisin ja lauantaisin klo. 15.30 alkaen.

Enakkovarauksella päivää ennen.

Järjestelyt yli 10 hengen seurueille sovittavissa tästä poiketen.

Köksmästare Kennth Löfbergs beställningsmeny serveras fredag och lördag fr.o.m kl. 15.30.

En dags förbeställning.

Arrangemang för sällskap över 10 personer förutom detta, enligt överenskommelse.

Tee tilauksesi tästä


Alkuruoka


Kermamuhennettu kylmäsavulohi

juuresrösti

siianmäti

punasipuli

14 €


Peurancarpaccio

mustikkabalsamico

voipaistetut sienet

fermentoitu rukola

15 €



Pääruoka


Voipaistettu siika

omena-vanilja maustettu valkoviinikastike

paahdetut juurekset

tillimuhennetut perunat

35 €


Luomu karitsa

Westgård lumikinkku

basilikakermakastike

raakapaistetut valkosipuliperunat

34 €


Revitty peura

pikkelöidyt puolukat

juures-perunakompotti

yrttituorejuusto

(min. 2 annosta)

39€


Vegaanipihvi kauden juureksista

Tomaattiliemi Tvärminnen tomaateista

24€


Jälkiruoka


Mustikkapiirakka tartalettipohjalla, limoncellosorbetti

15 €


Talon suklaakakku vaniljajäätelö omenakompotti

14 €


Kaikki annokset ovat gluteenittomia ja laktoosittomia


Förrätt


Gräddstuvad kallröktlax

Rotsaksrösti

Sikrom

rödlök

14 €


Hjortcarpaccio

blåbärsbalsamico

smörstekt svamp

fermenterad rucola

15 €



Huvudrätt


Smörstekt sik

vitvinsås smaksatt med äppel och vanilj

rostade rotsaker

dillstuvad potatis

35 €

​​​​​​​​​​​​​​

Eko Lamm

Westgård snöskinka

basilikagräddsås

råstekt vitlökspotatis

34 €


Riven hjort

picklade lingon

rotsaks-potatiskompott

örtfärskost

(min. 2 portioner)

39 €


Veganbiff av säsongens rotsaker

Tomatsky av Tvärminnetomater

24€


Dessert


Blåbärspaj på tartelettbotten limoncellosorbet

15 €


Huset chokladkaka med vaniljglass och äppelkompott

14 €


Alla rätter är glutenfria och laktosfria