Tenniskentät | Nordcenter

Toukokuussa Fream kentällä lähdöt 10 tiiltä 

 Siirtosääntö voimassa.

 

Tennis, padel, snooker ja simulaattori

Nordcenterissä sijaitsee kaksi tennis- ja padelkenttää sekä kilpatason snookerpöytä.Talvisin käytössämme on myäs simulaattori.

Massakenttä

Vihreä massakenttä on mukava jaloille ja nivelille ja perinteiseen punaiseen massaan verrattuna helppohoitoinen. Massakentän hidas pomppu helpottaa peliä ja mahdollistaa pidempiä palloralleja. Vihreä massa ei värjää vaatteita. Kenttä sopii hyvin all around-pelaajille.

Kovakenttä

Kovan kentän valtti on tasainen pomppu. Virhepomppuja ei tule ja peli on erittäin nautinnollista. Liikkuminen on tasaista, mutta rasittaa jalkoja hieman massakenttää enemmän. Green Set on maailman käytetyin pinnoite ammattilaistenniksessä.'

Tenniskentät​​​​

Nordcenterissä voit pelata tennistä joko massa- tai kovalla kentällä. Pääset pelaamaan tennistä varaamalla itsellesi pelivuoron joko kertamaksulla tai ostamalla kausioikeuden, joka kattaa koko sesongin.


Padel-kenttä​​​​​​​

Nordcenterissä voi pelata myös padelia. Padel on maailman nopeiten kasvava mailapeli. Peli hurmaa sosiaalisuudellaan ja matalalla aloituskynnyksellä ja lajin kasvu on tällä hetkellä hurjassa vaudissa. Padel on sekoitus tennistä ja squashia. Kenttä rakennetaan tenniskenttien viereen.

​​​​​​​

Padel-kentät

Nordcenteriin valmistui vuonna 2021 kaksi padel-kenttää. Pääset pelaamaan padelia varaamalla itsellesi pelivuoron joko kertamaksulla tai ostamalla koko sesongin kattavan kausioikeuden.


Snooker

Kartanon toisessa kerroksessa on kilpatasoinen snooker pöytä, johon voit varata kertavarauksen tai tehdä pidempiaikaikaisen kausisopimuksen. Kartanolla on snookerin pelivälineitä.

Snooker

Nordcenterin kartanorakennuksessa on käytettävissä kilpatason snooker-pöytä. Pääset pelaamaan snookeria varaamalla itsellesi pelivuoron joko kertamaksulla tai ostamalla koko sesongin kattavan kausioikeuden.


Simulaattori

Simulaattori on talvisin käytössä kuntosalin yläkerroksessa.

Simulaattori

Nordcenterin kuntosalilla on talvisin käytettävissä simulaattori. Voit harjoitella simulaattorissa varaamalla kertavuorosi tai ostamalla kausioikeuden, joka on tarjolla jäsenille ja osakkaille.