Kokoukset ja tapahtumat | Nordcenter

 

 Siirtosääntö voimassa.

 

Järjestä kokous tai tapahtuma

Kartanon tiloissa voidaan järjestää myös kokouksia ja tapahtumia eri kokoisille ryhmille. ​​​​​​​Kokoushuoneet sisältävät videotykin ja langattoman lähiverkon.

Ota meihin yhteyttä niin suunnittelemme teille tarpeenne mukaisen kokonaisuuden.


​​​​​​​


​​​​​​​Järjestä tapahtumasi Nordcenterissä


​​​​​​​Kokoonnu Kartanon tiloissa, pelaa, nauti hyvistä ruuista ja majoitu meillä.

Nordcenterissä voit järjestää tapahtumasi isollekin porukalle riippumatta siitä liittyykö tapahtumaasi golf vai onko se esimerkiksi häät, rippiäiset tai mikä tahansa edustavia puitteita kaipaava tapahtuma.

Kokoushuoneet sisältävät videotykin ja langattoman lähiverkon. Ota meihin yhteyttä niin suunnittelemme teille tarpeenne mukaisen kokonaisuuden.

​​​​​​​

Ravintolasalit

Kartanosta löytyy 70 paikkainen Fream-sali, 50 paikkainen Benz -kabinetti. Tilojen monipuolisuuden ansiosta voimme kestittää kartanon alakerrassa jopa 150 vierasta. Sisätilojen lisäksi saat halutessasi käyttöösi 200 paikkaisen ulkoterassin.

Lue lisää

Kokoushuoneet ja kabinetit

Kartanorakennuksen ja sen pihapiirin tilat soveltuvat monentyyppisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kartanon toisessa kerroksessa löytyy erikokoisia kokoushuoneita kabinetteja, jotka soveltuvat hyvin workshop- tyyliseen kokouskäyttöön.

Lue lisää

Viljamakasiini

Kartanon vieressä sijaitseva 24 paikkainen erillinen historiallinen kokoustila

Lue lisää

Useita majoituskohteita ja vierasvenesatama

Nordcenterissä on tarjolla useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja mukaanlukien vierasvenesatamamme. Tutustu majoitusmahdollisuuksiin, selvitä varaustilanne ja varaa oma majoituksesi tai peli- ja majoituspakettisi.

Lue lisää

Yrityksille

Löydä valmiiksi suunnitelluista vaihtoehdoista yrityksellenne sopiva paketti, tai luo mieleisesi kokonaisuus.

Lue lisää


Ravintolan yhteydenottolomake

Tätä yhteydenottolomaketta voidaan käyttää sekä ravintolan pöytävarausten tekemiseen että muihin tiedusteluun liittyviin yhteydenottoihin

Lue lisää

Kartanon kokoustilojen varauslomake

Nordcenterissä on useita tapahtuman järjestämiseen liittyviä kokoustiloja. Voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta niiden varaamiseen

Lue lisää

Ravintola tilausravintolana alkaen 22.10-

Ravintola tarjoaa talvisin tilat ja palvelut tilauksesta käyttöösi. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä.

Lue lisää