Huoltotöitä tehdään Freamin viheriöillä viikolla 39 alk. 27.9.
Puhelinnumeromme on vaihtunut, uusi numero on 0600 390755 (0,76€/min+ppm)

Kokoukset ja tapahtumat

Kartanon tiloissa voidaan järjestää myös kokouksia eri kokoisille ryhmille. Kokoushuoneet sisältävät videotykin ja langattoman lähiverkon.

Kartanon tiloissa voidaan järjestää myös kokouksia eri kokoisille ryhmille. Kokoushuoneet sisältävät videotykin ja langattoman lähiverkon.


Ravintolasali

Kartanon Fream-saliin mahtuu 70 henkilöä. Salin yhteydessä on Benz -kabinetti, josta on suora näköyhteys ravintolasaliin. Juhlamuodossa tilaan mahtuu 50 asiakaspaikkaa. Kartanohenkinen sali sopii erinomaisesti yksityistilaisuuksien juhlatilaksi tai seminaarien luentopaikaksi. Tilojen monipuolisuuden ansiosta voimme kestittää kartanon alakerrassa jopa 150 vierasta. Åminne Gårdin kartanossa on seudun upein kesäterassi! 200 -paikkainen terassi ainutlaatuisin näkymin houkuttelee viipymään pitempäänkin.


Kokoushuoneet ja kabinetit

Kartanorakennuksen ja sen pihapiirin tilat soveltuvat monentyyppisten tilaisuuksien järjestämiseen. Niin golftapahtumille, perhejuhlille kuin yritysten kokouksille ja seminaareillekin löytyy Nordcenteristä persoonalliset ja joustavasti muuntautuvat tilat. Kartanon toisessa kerroksessa löytyy erikokoisia kokoushuoneita kabinetteja, jotka soveltuvat hyvin workshop- tyyliseen kokouskäyttöön. Valoisista kabineteista on upea näköala vihreiden kenttien yli merenlahdelle.


Kartanon Room 18

Åminnen kartanon majoitushuoneesta (Room 18) löytyy oman saunan lisäksi olohuone ja olohuone televisiolla. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta joihin majoittuu mukavasti neljä henkilöä. Olohuoneessa on mahdollisuus jopa kahteen lisävuodepaikkaan. Tiedustelut ja varaukset: Nordcenterin myyntipalvelu 019-2766 850 nordcenter@nordcenter.com


Viljamakasiini

Kartanon pihapiirissä sijaitsevaan viljamakasiiniin mahtuu noin 24 henkilöä. Vijamakasiini on mitä erinomaisin paikka vaikkapa tunnelmallisille rapujuhlille.


TIEDUSTELUT & VARAUKSET

ravintola@nordcenter.com
​​​​​​​​​​​​​​