Liity jäseneksi

Nordcenter Golf & Country Club on monipuolinen vapaa-ajan kokonaisuus, jonka jäsenenä sinulla on puitteet 5:n tähden elämään.


​​​​​​​

​​​​​​​Liity Nordcenterin jäsen​​​​​​​eksi

​​​​​​​​​​​​​​Mielenkiintoisia ihmisiä, ensiluokkaista palvelua, hauskoja tapahtumia, hyviä ruokia ja juomia, mukavia pelikavereita

​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​Jäsenyys takaa Sinulle rajattoman pelioikeuden Nordcenterin kauneudestaan kuuluisille Championship-luokan golfkentille, Freamille ja Benzille. Molemmat kentät tarjoavat kaikentasoisille golfaajille ainutlaatuisia haasteita ja elämyksiä.

”Yötön Yö”, ”Members”, ”Fiskars Village Open”. Kauden lukuisissa tapahtumissa ja kilpailussa keskeistä on yhdessäolo ja hauskanpito.

Klubiin kuuluu myös hyvin varustettu kuntosali. Hauis pullistuu, pohje venyy ja jooga tasapainottaa mielen. Päivän päätteeksi voit yöpyä Maitotalossa ja herätä vastaleikatun ruohon tuoksuun.

Pelaa tennistä, padelia, snookeria, retkeile metsässä, pyöräile Fiskarsiin, lähde kalastamaan tai sienimetsään.

Klubin ravintola, ihastuttava kartano-bistro on seuraelämämme sydän, joka on erikoistunut lähiruokaan ja -juomaan. Jäsenten omassa Club Loungessa voit pelata biljardia tai snookeria mukavassa seurassa.

Vili Custom Golf on välineurheilijoiden taivas. Nordcenterin rangella sijaitsevassa pohjoismaiden kattavimassa ja nykyaikaisimassa custom-fitting-studiossa käyvät niin ammattilaiset kuin kuin lentävän lähdön golfharrastukseensa haluavat ensimmäisen kauden golffarit.

Vuonna 1570 rakennettu kartano upeine ympäristöineen tarjoaa sekä esteettisiä että ruoka- ja juomaelämyksiä.


Jäsenenä olet oikeutettu

Jäsenenä saat pelata ja nauttia Nordcenterin upeassa ympäristössä niin paljon kun haluat. Jäsenyys edellyttää, että sinulla on pelioikeus, olet osakkaan taloudessa asuva perheenjäsen tai ostat tarjouspaketin, johon kuuluu yhden kauden jäsenyys ja sen tuomat jäsenedut. Tarjouspaketit löydät tämän sivun lopusta.

​​​​​​​

Liity jäseneksi kaudelle 2023

Liity jäseneksi joko täyttämällä ja lähettämällä alla oleva hakemuslomake tai ostamalla jokin hakemuslomakkeen jälkeen esitetyistä kausikohtaisista tuotteista. Jos olet uusi käyttäjä, sinua pyydetään ostoksen yhteydessä rekisteröitymään ja antamaan jäsenyyteen liittyvät perustiedot.

Nordcenterin käsiteltyä hakemuksesi saat siitä vahvistuksen sähköpostitse ja jäsenmaksun maksettavaksi. Tämän jälkeen pääset nauttimaaan kaikista jäsenpaketin suomista eduista.

Jos olet jo seuran jäsen ja haluat ostaa pelioikeuden vuodelle 2023, ole yhteydessä toimistoon.

0600 390 755 nordcenter@nordcenter.com​​​​​​​


Jäsenedut

Jäsenenä saat rajoittamattoman käyttöoikeuden Benz ja Fream kentille sekä hintaetuja muilta kumppanikentiltämme.

Kaikille jäsenille kuuluu automaattisesti Golfliiton vakuutusturva.

Saat etuja tennikseen, padeliin, snookeriin, kuntosalille sekä rangepallojen hankintaa.

Saat myös etuja sekä ravintolassa että majoituksessa.

Seuran jäsenmaksut

Juniorit 50

Aikuiset ​​​​​​​70Kausituotteet

Alla yhden kauden voimassa olevat tuotteet, jotka sisältävät sekä jäsenyyden että siihen liittyvät jäsenedut. Maksamaton jäsenmaksu, joka sisältyy ilmoittuun hintaan, veloitetaan kuitenkin erikseen.