Fream etusivu | Nordcenter

Benz ja Fream ma-ti-ke lähdöt 10-tiiltä
 

FREAM
​​​​​​​ ota haaste vastaan

​​​​​​​Amerikkalaisen Ronald W. Freamin suunnitteleman Fream-kentän mieleenpainuvimpia ominaisuuksia ovat sen vaihteleva maasto sekä huikeat maisemat vehmaasta merenrannasta jylhien korkeuserojen metsäylänköön ja kartanon vanhaan puistoalueeseen.
​​​​​​​
​​​​​​​Suomen 2. paras golfkenttä ​​​Golfpisteen vuoden 2021 kenttärankingissä.


Ota Freamin haaste vastaan

​​​​​​​Nordcenterin vanhempi kenttä, amerikkalaisen Ronald W. Freamin suunnittelema Fream, avattiin elokuussa 1988. Fream-kenttä uudisti golfkenttäsuunnittelun Suomessa ja siitä tuli heti valmistuttuaan lippulaiva niin rakennustavoiltaan kuin puitteiltaan.

Fream-kentän mieleenpainuvin ominaisuus on sen vaihteleva maasto suurine korkeuseroineen ja huikeine maisemineen. Kenttä kiemurtelee vaihtelevaa maisemaa vehmaasta merenrannasta jylhien korkeuserojen metsäylänköön ja kartanon vanhaan puistoalueeseen.

Lähes kaikki tiiauspaikat, väylät ja greenit uusittiin vuonna 2008 valmistuneessa mittavassa peruskorjauksessa. Fream-kentän luonne säilytettiin kuitenkin mahdollisimman lähellä alkuperäistä. Siitä piti huolen alkuperäinen suunnittelija, joka oli vahvasti mukana kentän uudistamisessa

Suomen 2. paras golfkenttä ​​​Golfpisteen vuoden 2021 kenttärankingissä.​​​​​​​Varaa aikasi kentiltämme

Alla kenttiemme varaustoiminnot sekä varaustilannenäyttö, joka tällä hetkellä palvelee sinua vain varaustilanteen infona. Suorita lähdön varaus jollain seuraavista tavoista klikkaamalla sen kuvaa, otsikkoa tai "Lue lisää" -painiketta.

Voit myös varata aikasi CADDIEMASTERISTA​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Pelioikeutetun ajanvaraus

Jäsenenä, osakkaana tai muuna pelioikeuden hankkineena voit varata lähdön 3 vuorakautta etukäteen. 21 vuorokautta etukäteen Timanttivarausoikeudella, jonka voit hankkia verkkokaupasta.

Lue lisää

Vieraspelaajan ajanvaraus

Vieraspelaajana voit varata lähdön 2 vuorokautta etukäteen. Maksamalla lähdön heti voit varata sen 14 vuorokautta etukäteen. Tasoitusrajamme on Green Card.
​​​​​​​Tätä varaustoimintoa voivat käyttää myös pelioikeutetut!

Lue lisää

Ajanvaraus muilta golfklubeilta

Mikäli tällä kertaa haluat pelata jollain muulla golfklubilla, tee ajanvarauksesi tästä.

Lue lisää

Sauna- ja suihkutilat

​​​​​​​Kuntosalirakennuksen tiloista löytyy sauna sekä suihkutilat. Poikkeavat aukioloajat löytyvät painikkeella "Aukioloajat".

Lue lisää

Ravintola - Restaurang

Tunnelmallinen kartanoravintolamme tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Voit varata tilamme erikokoisiin ja -näköisiin tilaisuuksiin aina perheen kesäjuhlista, valmistujaisjuhliin, hääjuhliin sekä yritystapahtumiin.​​​​​​​

Ravintola Åminnegård oli vuoden 2021 Golfpisteen rankingissä paras golfravintola.

Lue lisää

Majoituspalvelut
useita majoituskohteita ja vierasvenesatama

Nordcenterissä on tarjolla useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja mukaanlukien vierasvenesatamamme, jonne voit rantautua myös isolla veneellä.

Tutustu majoitusmahdollisuuksiin, selvitä varaustilanne ja varaa oma majoituksesi tai peli- ja majoituspakettisi.

Lue lisää