Palvelut | Nordcenter

 

 Siirtosääntö voimassa.

 

Palvelut


Nordcenter palvelee sinua monipuolisesti

Harjoitusalueellamme voit joko yksin tai pron opastuksella harjoitella kaikkia golfin osa-alueita rangelyönneistä bunkkerilyönteihin. Caddiemasterin toimiston yhteydestä löytyy pro shop, josta löydät kaikki golffarin perustuotteet.

Muita tarjoamiamme palveluita ovat mm. kuntosali, personal trainer -palvelut, tennis ja padel.

​​​​​​​Meillä voit myäs nauttia kartanon herkuista ja majoittua tarvittaessa.Varaa starttiaikasi
​​​​​​​Benz tai Fream kentiltä

Nordcenterin kentät, Benz ja Fream, tarjoavat mieleenpainuvilla ominaisuuksillaan hulppeat puitteet pelaamiseen. Täältä varaustilanne, starttiaikavaraukset sekä kenttien tulevat kilpailu- ja muut tapahtumat.

Kilpailu- ja tapahtumakalenteri

Kalenterista löydät kaikki Nordcenterin meneillään olevat ja tulevat kilpailut ja tapahtumat. Kalenterista pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan kilpailuun, tutustumaan sen lähtö- ja tulostietoihin.

Padel-kentät

Nordcenteriin valmistui vuonna 2021 kaksi padel-kenttää. Pääset pelaamaan padelia varaamalla itsellesi pelivuoron joko kertamaksulla tai ostamalla koko sesongin kattavan kausioikeuden.

Tenniskentät​​​​

Nordcenterissä voit pelata tennistä joko massa- tai kovalla kentällä. Pääset pelaamaan tennistä varaamalla itsellesi pelivuoron joko kertamaksulla tai ostamalla kausioikeuden, joka kattaa koko sesongin.

Snooker

Nordcenterin kartanorakennuksessa on käytettävissä kilpatason snooker-pöytä. Pääset pelaamaan snookeria varaamalla itsellesi pelivuoron joko kertamaksulla tai ostamalla koko sesongin kattavan kausioikeuden.

Simulaattori

Nordcenterin kuntosalilla on talvisin käytettävissä simulaattori. Voit harjoitella simulaattorissa varaamalla kertavuorosi tai ostamalla kausioikeuden, joka on tarjolla jäsenille ja osakkaille.

Pro Shop

Nordcenterin Pro Shop sijaitsee vastaanoton yhteydessä. Pro Shopista löydät monipuolisen valikoiman golffarin perustuotteita.

Golf-, tennis-, padel- ja kuntosalivalmennus

Monipuolista valmennusta ja opetusta kaikentasoisille golffareille. Tarjolla yksityisopetusta, erilaisia kursseja sekä klinikoita.

Harjoitusalueet
lähipeliharjoittelu, range ja par-3 harjoituskenttä

Keskellä Nordcenteriä välittömästi väylien läheisyydessä käytettävissä on useita harjoitusalueita, range ja PAR-3 harjoituskenttä

Golfautot

Nordcenterin vuokrattavien golfautojen info ja ajo-ohjeita.

Kuntosali

Caddiemasterin viereisestä rakennuksesta löydät hyvin varustetun kuntosalin, jossa voit harjoitella omaehtoisesti tai yksilöllisen kuntosaliohjauksen mukaisesti. Tiloista löytyy myös aina lämpinänä oleva sauna.

Vierasvenesatama Golfmarina

Nordcenterin alueella on vierasvenesatama, jonne voi tulla suuremmallakin veneellä.

Maastopyöräily

Nauti vauhdin hurmasta ja upeista maisemista maastopyöräillen.

Yrityksille

Löydä valmiiksi suunnitelluista vaihtoehdoista yrityksellenne sopiva paketti, tai luo mieleisesi kokonaisuus.

Useita majoituskohteita ja vierasvenesatama

Nordcenterissä on tarjolla useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja mukaanlukien vierasvenesatamamme. Tutustu majoitusmahdollisuuksiin, selvitä varaustilanne ja varaa oma majoituksesi tai peli- ja majoituspakettisi.

Ravintola - Restaurang
​​​​​​​ÅminneGård

Tunnelmallinen kartanoravintolamme tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Voit varata tilamme erikokoisiin ja -näköisiin tilaisuuksiin aina perheen kesäjuhlista, valmistujaisjuhliin, hääjuhliin sekä yritystapahtumiin.​​​​​​​