Lauantaina 31.7. pelattiin vuotuinen Members | Nordcenter

Benz-kenttä avataan huomenna keskiviikkona 1.5.

Molemmilla kentillä on autokielto.Freamilla saa ajaa ainoastaan golfautoteitä pitkin. Siirtosääntö voimassa.

Lauantaina 31.7. pelattiin vuotuinen Members

Lauantaina 31.7. pelattiin joka vuotinen Members-kilpailu, jossa teemana tänä vuonna oli Black & White, mustavalkoinen pukeutuminen. Membersiin osallistui jälleen huima määrä pelaajia, yhteensä 147 jäsentä ja vieraspelaajaa.

Peliolosuhteet vaihtelivat rankkasateesta auringon paisteeseen, mutta tunnelma oli hilpeä kilpailun alusta loppuun. Pelaajat saivat nauttia herkullisista tarjoiluista läpi kierroksen. Tarjolla oli muun muassa maukkaita chorizzolihapullia ja täyteläistä kartanon kakkua. Kentällä sai pysähtyä kuuntelemaan kaunista musiikkia tarjoilupisteen yhteydessä bändin Josefiina and The Swing Spirits soittamana.

Voittajajoukkueeksi sijoittui Max Rantakallio, Sebastian Pitkänen ja Emilia Malmi. Toiselle sijalle ylsi kolmen lyönnin erolla joukkue, jossa pelasi Roope Kalajo, Antti Koskimies ja Tuure Takala. Kolmannelle sijalle pelasi joukkue Laura From, Fiona Hakanen ja Marius Van Andringa. Erkoiskilpailuissa pisimmän driven väylällä 11 voitti miehistä Nestori Kemppainen ja naisista Krista Vartiainen. Lähimmäs lippua -kilpailun voiton vei väylällä 5 Gina Wasama lyönnillä 108cm lipusta, ja väylällä 17 Maarit Niittymäki lyönnillä 206cm lipusta. BMW-arvonnan väylällä 12 voitti Matti Mannonen, ja hän saa valita BMW X3 tai 5-sarjan 545e käyttöön viikonlopun ajaksi. Palkinnot saa noutaa vastaanotosta.